Pazartesi, Şubat 05, 2007

Takıntı + Profil

Yanlış anlamadıysam oynadığımız oyunun özünde profilimizde ne yazıyorsa yazıp özünde ne takıntılı bir insan olduğumuzu özetliyoruz. Şimdi profilimde yazanlar yazayım. İnceden de açıklayayım. 18 yaşında (çıtır), erkek, balık burcu, zodiac yılı ejderha (anlamadım ne var?!), öğrencilikle meşgul, İstanbul' da dolayısıyla Türkiye' de yaşıyor. Siz bilmezsiniz o aradaki 2 nokta İstanbul' un Türkiye' de olduğunu belirtir. Bir de en sevdiği kitabı Yüzüklerin Efendisi' dir yazıyor. Başkaca bilgi yok. Yüzüklerin efendisi ile ilgili hislerimi Lord' um şu yazısının 7. paragrafında açıklamış güzelce. Bir de fotoğrafım var zırt pırt değiştiririm, aslında blog camiasında tanıdık çevreler tarfından benim fotoğraflarım sık sık profil ve post fotoğrafı olarak kullanılır. Neden hoş görülüyüm, kızmam da ondan. Profil fotoma da Merve Hanım' ın çektiği profil fotoğrafımı koydum ki göresiniz burun dediğin nasıl olur! Bu noktada konuyu takıntılara bağlayacağım. Büyük burunluyum. O kadar! Sonra yüzüme krem sürerken kaşlarımdaki asi kılları kremle doğru yöne ittirim, itaat ederler. Ellerim kirliyken ya da komple kendimi pis hissettiğim zamanlar gitar çalmaktan kaçınırım, çalarsam da pek keyif almam. Aypodum yoktur lakin ısrarla aytuns tan müzik dinlerim. Şemsiye taşımam, ıslanmayı da sevmem, ama ilkini daha çok sevmem ki ikincisini göze alırım demek ki. Mutfakta kullanılan kağıt havlulara burnumu silerim hep, odamda masa üstünde bir, dolap üstünde 4-5 olmak üzere belli miktarda rulo olur. Her seferinde 2 şerit koparıp 4' e katlayıp kullanırım. Bazen onları sağda solda bırakırım kururlar bir daha kullanırım. Anlayacağınız özünde pis bir insanım. Kalbim temiz ama, benim için önemli şeyleri eski cüzdanlarımda saklarım sonra önemini kaybetseler de atmaya kıyamam. İnsanların beni yanlış tanımasından korkarım, bu yüzden ön yargıları oluşmadan evvel tanışmayı tercih ederim ama genellikle bu kadar seri ve cesur olamam. Gideceğim yere yarım saat erken giderim, kendimi de ne de olsa müzik dinliyorum diye avuturum, gelen kişinin de 2-3 dakika geç kalmasına tahammül edemem, yarım saat geç kalmasına basbaya kızarım ama sonra gelince unuturum. Bir iki tane sevmediğim insan vardır, sevmediğim değil de pek hazzetmediğim, lakin onlara karşı yanyanayken pek soğuk davranmam. Bir miktar ikiyüzlü olabilirim bu noktada. Herkesi severim ama. Herkese çok fazla değer veririm. Yeni tanıştığım bir insanı gözüm tutarsa hiç acımam, samimi olabilirim. Yeni tanışıp sevdiğim arkadaşların, kendilerine sarktığımı düşünmelerinden hazzetmem. Sarkmam da işim olmaz zaten. Onlar bana sarksın. Yüz vermem. Böyle de cool bitiririm. Takıntılı olabilecekler kimler mi? Bence Deryik Hanım / Abla, Tuğçe Hanım, Scarlet Hanım. Bakalım ben de sizi sobeledim.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

emir! boşluk bırak, paragraf yap, bişi yap :) kör oldum :s

öml dedi ki...

"..Büyük burunluyum. O kadar!.." büyük değil KARAKTERİSTİK!


"...Şemsiye taşımam, ıslanmayı da sevmem,..." çünkü kuulsun

"...gelen kişinin de 2-3 dakika geç kalmasına tahammül edemem..." bişi mi dedin bilader?

"..ama sonra gelince unuturum.." yufka yürek.

"...ama genellikle bu kadar seri ve cesur olamam..." olsun yiğenim biz senin seri dinamik cesur olduğun zamanlarıda gördük.

x-ya abi ben ucuz fazla benzin yakmayan eski model bi araba arıyorum bilgin var mı

takici- söle de böle böle

emir-(AÇIKLAMA: x le herhangi bir samimiyetimiz olmamasına rağmen hoş ne hikmetse! aynı taksideyiz) ee bizide gezdirirsin artık.

x- ?!!


"...Sarkmam da işim olmaz zaten. Onlar bana sarksın.." oh yeaa

deryik dedi ki...

"şemsiye taşımam- ıslanmayı sevmem"... hımm... şapka? :)valla takıntı göremedim ben bu listede, pamuk gibi bi insan var. vaktinde geliyo, kimseyi terslemiyo, herkese değer veriyo, önyargı olmasın diye tanışmak istiyo.

reklam mı almışız yoksa cidden bi takıntımız yok mu, nedir? :P

Emir Bey dedi ki...

gulin : eheheh :) kızmış yahu baya :D

eysean : hasta insan ilgi bekler efendim!

morbit : bundan sonra geç kaldığın zamanlarda beni bulamayacaksın ama neyse affettim hadi uzun uzun yorum yazmışsın :) karakter tahlilcisi mi oldun başıma! lakin iyi ki yorum yazmışsın çok eğlendim!

deryik : ne kadar süper bir insan olduğumu özetlemiştim çaktırmadan ama çakmışsınız yahu deryik hanım! neyse bakalım artık sizi de göreceğiz :D

tılsım dedi ki...

Hastayken selpak işi zor oluyor.Hastalık bir yandan selpak bir yandan ;)En iyisi tuvalet kağıdını alacaksın kesin çözüm aynı eysean gibi ;)
Böyle bir oyunda mı varmış hadi hayırlısı =)

scarlet dedi ki...

Semsiye - islanma konusunda hemfikiriz. Sapkayi da yakistirmam kendime, islanmak kaderimdir genelde yani.

Hanife dedi ki...

ben şemsiye taşıyorum ama onlar beni taşıyamıoylar cnm parçalanıyolar,kısacası taşımak da pek bir işe yaramıyo:)

Emir Bey dedi ki...

tilsim : bizde oyunlar bitmez efendim :)

scarlet : "doğduğumdan beri talihsiz bir kulum" adlı bir kuple şarkıyı size gönderiyorume fendim :)

hanife : eheheh :) yazık tabi onlara da :D

GunO dedi ki...

Yazı çok güzel, yazan insan güzel die belki ama gülinin sitemine tümden katılıyorum:=)

Emir Bey dedi ki...

guno : teşekkür ederim.