Cuma, Mart 16, 2007

Yazısı Yarın (yazıları eklendi)

Bu güzide gençlerimiz başta Emir Efendi olmak üzere, soldan sağa Gülnaz Hanım, Emir Efendi ve Yasemin Hanım' dır. Diğer Emir Bey' e bundan sonra karışıklık olmasın diye Emir Efendi diyeceğim hazırlıklı olun, alışın. Bir de bu beyin de sizinkinden güzel olmasın pek güzel bir blogu var bir bakmalısınız derim. Hanım kızlarımızın boyları daha uzun görünsün diye Emir Efendi' yi biraz kaykılttırdım koltuğunda, pek de güzeller pek de yakışıklılar maşallah, bıcır bıcır.Ilgın Hanım ile artık o denli iç içeyiz ki birbirimize geçtik fotoğrafta gördüğünüz üzere, üstelik bu fotoğrafı çekeceğiz diye, zamanlayıcısını açıp ağacın dalına kurduğumuz cep telefonumuzun önünde yaklaşık 10 saniye, halkın bakışları altında aptalca sabitlenmiş pozlar verdik. İnsanlar çok orjinal olduğumuza karar vermişlerdir eminim şayet bizi gördülerse. Ayrıca yaz okulundan beri yapmadığımız şekilde yürüyüş yaptık meydanda.
İşte zamanlayıcının süresini ayarlayamadığımız ve çekmiştir diye makinayı daldan almak üzere yola çıktığımız bir anda makina bizi gafil avlayıp fotoğrafımızı çekmiştir. Baksanıza nasıl da mutluyum, nasıl da huzurluyum. Nasıl da şapşalım vesselam.Gülnaz Hanım' ı özlemişiz bu sefer de biz ona doğru gidelim dedik, hep o geliyordu sağolsun. Yanında Yasemin Hanım da vardı ki bu Yasemin Hanım da pek hanım pek şirin bir insandır, üstelik Sanat Müziği ile ilgilenmesi de beni şaşırtmıştır, konserimize de davet edilmiştir, yarın öbür gün sizi de edeceğimdir. Her neyse bir de bu Emir Efendi mevzusu var, adamı her an özlüyorum yahu, öyle ki gördüğüm zaman her halta kopar durumda oluyorum, iki espride gözümden yaş geliyor.

11 yorum:

tuhaffiye dedi ki...

ay yok artık

Emir dedi ki...

aaaa heheh emircim senin arkadaşlarında senin gibi.
ne kadar yakışıklı arkadaşlaçların
nekadar güzel kız arkadaşların var.
bravo.
emerteytey. ziyaret edelim

cheshirecatunderthebed dedi ki...

centaur gibiyiz mübarek

Adsız dedi ki...

arkası yarın...
bir. kara kaşlı-kalem kaşlı
iki. bonnie and clyde
üç. kont drakulanın ufak dişleri
dört. 2+1
resimlere baloncuk ekleyip konuşturursun da şimdi.
doğrudur, arkası yarın deyince daha bir heyecanlı oluyor yazı.
selamlar...

öml dedi ki...

biskrem dark çikmiş çok güzel.

not;biskrem...bir siz geometri yapamayacaksınız mf olsanız fizik derdim dersi günü anısı.

Hanife dedi ki...

merakla beklemekteyiz ama hala bekliyoruz aaaaaaa:)))))))

Emir Bey dedi ki...

tuhaf : ay çok tam senlik olmuş bu tepkin süper =)

emir : değindim hepsine.

cat : vallayi öyleyiz herhalde.

tuğçe : =)))

masuda : Aleykümselam. ay aslında baloncuk ekleyip konuşturmak müthiş bir fikir ama çok az vaktim var sadece yazı yazdım =)

morbid : geometri full, mf olsaydım fizik de o olurdu :)

hanife : yeter bu kadar bekleyiş.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Merhaba,sayfanda gezinirken minik pati fotoğraf yarışmasına ulaştım.:)
Bir gideyim bakayım resimlerime,işe yarar bir şey bulurmuyum? :)

Emir dedi ki...

yav emircim böyle olmuyor.çok az görüşebiliyoruz.senin şu lafın aklımda hep çınlar''ankarada okusan daha çok görüşürdük''.bir de o gün taklidimi yaptın ya son günlerde hiç o kadar gülmemiştim.
Masuda:kaşlar meşhurdur bizim.

Emir Bey dedi ki...

eysean : der vallayi yalansa yalan deyin =)

yağmur damlası : ben anlayamadım, nerden ulaştınız o yarışmaya, zira benim haberim yok öyle bir şeyden ama neyse hayırlısı =)) merhaba size de.

emir : ehauhzuha :D ben de çok güldüm :) kaşlar candır :D

Emir Bey dedi ki...

yağmur damlası : bu arada sizin bir milyon güzel kedi fotoğrafınız var, şayet öyle bir yarışma varsa birinci olmanız kuvvetle muhtemel =)) kedili blogunuzu yeni gördüm de :D