Pazartesi, Nisan 02, 2007

Arada Atladıklarım




Şimdi bu gençler var ki öyle kolay atlanılır cinsten değiller, bir Barış Bey olsun, bir Melis Hanım olsun keza bir Ilgın Hanım; bunlar kolay yetişmiyor, baksanıza karizmalarından belli değil mi ne kadar zor yetiştikleri. Gerçekten çok asil de poz verebiliyorlar, kimisi kalkıyor Kayışdağı' ndan, kimisi kalkıyor Beyazıt' tan, kimisi de kalkıyor Hisarüstü' nden geliyorlar konsere, konserden önce de fotoğraflar çekiyoruz eğleniyoruz. Keyif güzel şey, dostluk daha da güzel.



Sonra ne bileyim metroda bekliyoruz, hem de özel birilerini, öyle özel birisi ki 3 - 4 kişi 45 dakika bekliyoruz yani, bu arada boş durmayıp sanatsal fotoğraflar çekiyoruz, düşük kaliteli espiriler yapıyoruz (ben değil), ne bileyim eğleniyoruz baya baya.


Çoğu zamanki gibi eve dönerken Üsküdar' ı tercih ediyoruz, hem vapur / motor havası lazım, hem manzara da güzel, bir de Beşiktaş' a kadar eşlik edecek birileri de varsa, ben derim gel keyfim gel, sen dersin bir tatlı huzur almaya geldik, o der geleceğiniz varsa göreceğiniz de var, öbürü der ne olursan ol gel, beriki de der ki olduğun gibi gel.


Geçen hafta evimizde mühim konuklar ağırladık hatta onları uyuttuk bile, bu değerli konuklar tabiki Sanem Hanım ve Ulaş Bey' di, gönül istedi Aslı Hanım da gelsin, zira o da değerli bir konuk ama tehditlerimizi umursamayan bu bayan, evinde kalmayı tercih etti. Kendi kaybetti =)


Perşembe akşamının yıldızı, tüm okulun adından söz ettiği, sesiyle, sahneye hakimiyetiyle, şarkısıyla, kravatıyla, eğlenceli görünüşüyle akıllardan / dillerden silinmeyen insan İlker Doruk Bey. "Sen vur da tamburun tellerine yar, gözyaşım süzülsün ellerine yar."


Soldan sağa saymak gerekirse en soldaki ve en karizmatik olan Emir Efendi ki bize evini açıp pek hoş pek Sağdeth3' lü bir akşam yaşatmıştır, ortadaki şapkalı Selen Hanım ve sağdaki ünlü simamız Bahar Hanım. Evet biraz karizmatik ve doğallar hepsi kabul etmek gerekirse.


Buket Hanım
, öyle adapte ki ortama, koşarak metrodan çıktı ve koşarak bize sarılıp sevgiye boğdu bizi, gerçi koşmakla iligili pek hoş olmayan anıları da var ama olsun yine de koştu sevincinden. Masalara mı çıktı dersiniz ne dersiniz artık bilmem. Verdiler coşkuyu elimizden ne gelir.

13 yorum:

Bahar dedi ki...

Cuma günü çok çok Güzel bir gündü..Her anı ayrı bir eğlenceliydi.Gerek yemek kısmı gerek Jukebox gerekse Emir'in şahene evi ve sizler tabiki =)

Adsız dedi ki...

hee. şeyi unuttum ben..ilker doruk beyy. sizi tebrik etmek istedik biz hepatitze ile..
hakikaten güzel sesiniz var, emir'den güzel olmasın ;)
sahneye hakimiyetiniz gerçekten güzel..
wooww.. dedik sesinizi duyunca..

Emir dedi ki...

arada atladıklarını bile,ilk bulduğun arada belirtiyorsun.çok düşüncelisin emircim.kibarsın,her emir,EMİRBEY olamaz.

super selen dedi ki...

cuma gunu gercekten suber bir gundu beni de beni de cagırın aranıza mesela toplam seyahat suresi 12 dakika olan metroda 45 dakika gecirmeklebir ilk yasamıs bile oldum=)

Hanife dedi ki...

ah ah şu güzelim çimenlerde oturamadım bir türlü koca bir dönem boyunca,oturamıycam da galiba işin kötüsü:(

Adsız dedi ki...

Bunu tekrar yüzüme vurduğunuz iyi oldu:)Siz erken gelince, ben de evden geç çıkınca bekletmiş oldum sizi uzun süre, yine özür dilerim, ama suyunu da çıkartmayın artık:)(hem suçlu hem güçlü dediğinizi duymamazlığa geliyorum)

Tugc dedi ki...

Kesinlikle bu yazidan en cok aklimda kalan yer, "dusuk kaliteli espriler yapiyoruz (ben degil)". Yani belirtilmeliydi dimi ? :D

Bahar dedi ki...

espiri konusunda hiç üstüme alınmıyorum :P

Tugc dedi ki...

bi de merak ettim, su yandaki linkler neye gore numaralandirildi? grup arkadaslarimizla mi dolasmamiz lazim ?

Adsız dedi ki...

tamburun tellerini icra eden arkadasımıza hayranlıklarımı burdan da ifade etmek istiyorum, yolu acık olsun, emir beyiminki de zaten acık:)

Emir Bey dedi ki...

bahar : o sizin güzelliğiniz bahar hanımcım :)

eysean : eğlenmeyi bileecekseniz önce :) ilker bey asıl bizim okuldaki gecenin yıldızıydı =)

emir : emir efendi olur ki bu da bence baya hoş :D

süper selen : çağırabiliriz tabi lakin biz genelde oyalanmayı seven insanlarız =) üstelik o 45 dakikada eğlendik de :D

hanife : oturursun oturursun :D

merve hanım : vuuv çok kuul sunuz tanışabilir miyiz =)

tuğçe : ama vallahi o yaptı :)

bahar : ahahahaha =))

tuğçe : yahu önce hepsini sildim yanlışlıkla, sonra çağrışım grubu oldu hepsi en üstteki hariç, bir tek ondan duygusal bağlar artı bloggersal saygı ve sevgi hat safhadaydı :D ama size de deryik hanım gibi mühim bir grup arkadaşı verdim, onla gezerseniz eğlenebilirsiniz :D

kadife : haftasonu tebrik edeceğim ben onu çalışmada, tüm okul adına.

melis dedi ki...

arada atladıklarımda bile atlanmışım ya ben ona yanarım.

Emir Bey dedi ki...

melis : insan gece boyunca emir bey ciğine bir tanecik poz vermezse, iki haftadır okulda hemen hemen hiç görünmezse, arada bir koşup sarılmazsa ve ilk cümlede beni kitlemezse tabiki unutulabilir =)