Pazar, Ekim 07, 2007

Paper Yazmak ov yeah !

Efendim, Batu Bey beni mimlemiş, Mim diye bir küçük cüce vardı onu getirdi bu aklıma, çok karaktersizdi, ecelini de buldu sonunda hatta. Neyse sorumuz masaüstümde ne var anladığım kadarıyla. Düşünce şu an üstünde ne var sorusunun biraz modern hâli aslında, neyse bu konulara pek girmeyeyim.

Bir diğer konu şimdi evinize yaramaz bir çocuk mu geldi, ne yapıyorsunuz bilgisayarı kurcalamasın diye biliyor musunuz? Az önce icad ettim bunu, print screen tuşuna basıp paint dosyası açıp Ctrl+v ile bunu yapıştırıp jpg formatında kaydediyorsunuz. Sonra bu kayıtlı görüntüyü windows image viewer (salladım mı ne) programıyla açıp F11 tuşuna basıyorsunuz. Evet görüntü masaüstü ama hiç bir yere tıklayamayacak ufak delikanlı yazık ki.

İsimsiz bir takipçimiz bu yazıma "bence iğrenç nasıl bir insan yapar ki bunu" diye bir yorum atmış, bu lafları bana deseydi, bence iğrençsin diye gerçekten daha az üzülürdüm.

Geçen orta yaşlı bir bayan Üsküdar' da motor iskelesinde, iki turist gence el kol hareketleriye destekleyerek, burdan Beşiktaş' a gidersiniz dedi. Tamam buraya kadar eyvallah, sonra dedi ki ama tek akbille ikinize aktarma saymaz. En adiyim ki ingilizcesi yok zaten bunun, bayan da bu yüzden Türkçe söyleyip uzaklaştı sonra da. Ahahahha.

Paper yazacağız çarşambaya, ben yine okuduklarımı anlamıyorum, sanırım kitaptaki 2. hafta diye bölümlenmiş tüm yazıları okuyacağız. Bir yardım edin pols grubundan birileri, doğru muyum yanlış mı? Bir de Batu Bey bunu okuyorsan, pols grubuna bir mail at, admin kimse bana bir davet göndersin, benim yahoo adresim gitti ya, aynı adresin gmail olanı için.

Youtube' da seyrettiğim kısık ses ve detone vidyolarının ardından hayata bakışım değişti, Allah' ım seni kimseyi öyle durumda bırakma ! Vallahi ne yapar insan yahu, ağlarım ben ! Emir Efendi' de bunlardan beni haberdar eden insan. Burdan kendisine diyorum ki "benim küçük sevgiliiiim sen bana neler yaptıın" oldukça hisli.

10 yorum:

batu dedi ki...

tamamdır mail attım gruba. mail gelir herhalde davet hakkında.

kolay gelsin paper olayında da. ben platon'dayım şu sıralar. sokrates hıyarı paso dediklerine inandırıyor karşısındaki sallabaşları.

---OPTiO--- dedi ki...

yaa su isimsiz yazanlara sinir oluyorum...cesaretlerimi yok anlamiyorum ki :)yanii hatta sirf o yorumu yazmak icin saklanmis olabilirler... neysee :)


"Geçen orta yaşlı bir bayan Üsküdar' da motor iskelesinde, iki turist gence el kol hareketleriye destekleyerek, burdan Beşiktaş' a gidersiniz dedi. Tamam buraya kadar eyvallah, sonra dedi ki ama tek akbille ikinize aktarma saymaz. En adiyim ki ingilizcesi yok zaten bunun, bayan da bu yüzden Türkçe söyleyip uzaklaştı sonra da. Ahahahha."

süperrrrrrrr....koptumm gülmekten..
tesekkür ederim efendim..

bi de maillerim gitse cevap yazardi emir bey ama cok mesgul sanirim diyodum...yahoo adresiniz gitmis ...üzüldüm :( biliyodum zaten sizin cevapsiz birakmayacaginizi bisey olmasa :)

Hanife dedi ki...

ya bu çocukların için bulduğunuz şeyi çok takdir ettim,her eve lazım diyorum:))Yahu,nasılsınız,neler yapıyosunuz,okul açılalı ne kadar oldu görüşemedik yaw:)Benim blogta da görmeiyorum sizi ne zamandır,üzülüyorum:))

Tugc dedi ki...

Üsküdar teyzesini getirin, öpeceğim :)

Emir Bey dedi ki...

pehlivan : paper ben anlamadım bir yardım et bana yarın. mail için sağol !

optio : aynı adresin gmail ine lütfen =)

hanife : ben sizi iki kez uzaktan gördüm farklı istikametlere gidiyorduk yakından göremedim :D

tuğçe : süperdi !

Anglachel dedi ki...

-maraton valinor-

şansal - Faule geçmeden morgoth'un formenos kuyumcusunu soymasıyla başlayan şu olayın neticesini inceleyelim mi bir hocam.

erman - şimdi noldorluyu kızdırmayacaksın arkadaş. Adamın taşını çalıyorsun dünyayı başına yıkmaya geliyor. . oynat uğurcum evet.. bak burda.. üç tane kıçıkırık taş görüyoruz.. ama taş dediğin de taş şimdi şansal

şansal - silmaril de diyorlar hocam

erman - bin türlü adı var şimdi burda adam geldiii.. kapıda finveye yaptığı harekete bak.. bak. tombala gibi çekti adamı. bizim köyde bu harekete adam vuruyorlar, hadi bunu es geçtik, dedik ki valinorda hakem camiası noldorluyu görmezden geliyor. aman deme şansal bin türlü oyunu var çok ekmek yiyen var

şansal - hocam harekete dönersek..

kasti alıyor mu sandığı alıyor. haa o zaman orda duracaksın. geriden gelene bak şimdi, yavaşlat... aha 9 numara féanor, biçerdöver topu gibi girdi mi alqualondé ye.. girdi.. işte bu adamları artık federasyon koruyorsa ben bu işe gülerim arkadaş. dağından kartalından inip kırmızıyı şak diye çıkartmazsan bu adamlara çok ölen olur hocam.. bak devam ediyor.. dur orda.. dur. hah

şansal - kan aktı hocam

akmaz mı sicim gibi aktı hem de, adamın evine gel haneye tecavüz, çoluğunu çocuğunu kes, adam öldürme, gemisini bilmemnesini al, bak hala ses çıkarmadım ama orda dur! dur uğur.. geri gel.. aha buna ses çıakrtırım arkadaş, o gemiler onüçmilyar dolar para ediyor sen neye yakıyorsun o kadar gemiyi

milli servet hocam

birak serveti mi kalmış artık konuşturmayın beni akşam akşam, bir şeyleri ben söylerim ama valinora dokunmasın diye susuyorum.. neyse devam edelim hoc...

*zap*

Adsız dedi ki...

kısık sesli arkadaşa kaset yapmak arzusundayım!

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Şimdiki çocuklar çok akıllı azizim. O fotoğraf engelini aşar, üstüne bir de yazıcıdan çıktısını alıp sanal imzasını da atar, masana bırakır :)

Emir Bey dedi ki...

anglachel : ehauheuahuhus =) keyfi yerinde bir lorddan iyisi yoktur demiş ayaklarıkibirliler.

eysean : arzunuzun şiddetini yorum sayınızdan anlıyorum =) sonra bana da kaset yapar mısınız peki?

yeditepe istanbul : o çocuğun kötekle terbiyesi caizdir o vakit.

Unknown dedi ki...

iğrençsin taam maa;p