Salı, Ocak 29, 2008

Emir Bey' den Nağmeler *

Geçtiğimiz pazar akşamıydı sanırım uzun zamandan sonra bir Emir Bey dinletisi yaptık, aslına bakarsanız tam istediğim gibi samimi bir ortam oldu, az ama dikkatle dinleyen güzel insanlar vardı, ses sistemi yoktu ama bence enstürman tonları konusunda daha hayırlı oldu, bunun yanısıra benim de sesim duyulmuş yahu. Hayır kayıtları dinledim o açıdan bu karara vardım. Üstelik "Bana bir masal anlat baba" isimli pek naif şarkıyı da giriş şarkısı olarak çaldık.
Bunlar da seyircilerimizdi, aslında Egecan Bey ve Deniz Hanım da vardı aramızda ama onların biraz işi varmış erken kalktıkları için toplantının en sonundaki bu toplu fotoğraf çekimi kısmına kalamadılar. Artık gelirlerse bir dahaki sefer diyelim.
Bu bayan da bizim kulüpten Neslihan Hanım, vallahi kıyafetini çok beğendim kendisinin, yüzüne de söyledim -arkadan konuşmak huyum değil- o da bunun üzerine gel senle bir fotoğraf çektirelim madem dedi. Hanımefendinin askısı ne denli ilgi çekiciyse benim fularım da o denli cazipti. Sanatçı şekli yaptık, benden bu hususta desteğini esirgemeyen anneme ve Emir Efendi' ye teşekkür ediyorum.
Hasılı kelam (yeni bitiriş tarzım) yutub beni delirtmekten beter etti, movie maker ile yaptığımız bir dehşet klip ve aynı programla düzenlediğim şarkı kayıtlarının hiç birini yükleyemedik, üstelik biloggıra da yükleyemedik. Halbuki Emir Efendi ile saatlerce uğraşıp bir trance eser meydana getirmiştik. Bunun yanısıra facebook kullananlar ağabeyime poke yaparak (kesinlikle ne olduğunu bilmiyorum) en azından yukarıda bahsettiğim bu dinletiden 3 kısa parça dinleyebilirler.

Ilgın Hanım' a Not : AA (heheh şaka yaptım) Facebook' a girme zamanı ne yazık ki geldi Ilgın Hanım; girersek beraber gireriz diye konuşmuştuk, şayet cayarsan Kudret elimde rehin, akvaryonuna deniz anası atarım.


* Nağme Hanım' a bizi kırmayıp toplantımıza geldiği ve
dinletimizi güzelleştirdiği için çok teşekkür ediyoruz.


3 yorum:

Hanife dedi ki...

Fular,eski İstanbul beyfendisi havası katmış:)

Emir Bey dedi ki...

mersi =)

orçay dedi ki...

pek fiyakalı gördüm sizi maşallah. bu arada bu ne atraksiyondur bu ne müzik adamlığıdır maşallah ki ne maşallah...