Çarşamba, Ağustos 04, 2010

Grafi2000

Can Bey sağolsun Grafi2000'de staj yapıyorum hatta şu an üçüncü günümdeyim. Keyifli bir staj; ben de ne öğrenebilirsem öğrenmeye gayret edeceğim, en azından bir iki video montajı yaparım, ses düzenlemesi öğrenirim falan filan. Şimdilik sevgiler!


Hah bir de iki ya da üç sabah önce yaşadığım olayı paylaşayım. Sabah kahvaltı ederken telefonum çaldırıldı bilmediğim bir numara tarafından. Ben de bizimkilerden biridir diye hemen geri dönüş yaptım, bir kadın çıktı, kimle görüştüğümü sordum, bunun üzerine o da yanlışlık olduğunu, arkadaşına çağrı yaptığını falan söyledi, ben de tamam dedim kapattım. Bundan on dakika kadar sonra "Sizdn etkilndm desm dogru olurmu acaba" diye bir mesaj geldi aynı numaradan. Sesimin ne denli karizmatik olduğunu bazen unutuyorum sanırım, bundan sonra telefonda sesimi dandikleştirip konuşayım insanlarla da etkilenmesinler. Ahahah. Sonra ben de etkilenmeniz normal diye bir mesaj attım, sonra aradı konuştuk tekrar. Yok bu kısımları salladım, cevap vermedim, manyak mıyım dedim önce. Sonra manyak mıdır dedim falan.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kadın erkek eşitliği her yerde kendini göstermeye başladı demek, bugüne kadar hep kadınların sesinden etkilenen bilinmeyen numaralı erkeklerin hikayelerini dinledik, bu da hoş bir hikaye olmuş.. eğer işin içine biraz korku biraz gerilim katmak istersen erkeklerin sesinden etkilenen erkek bilinmeyen numaraların hikayesini yazabiliriz.

sizi seviyoruz emir bey, sesinizden biz de etkileniyoruz, bu da itirafımız olsun.

vay, bu yorumu da adsız attım mıydı şahane olucak.

asdfgh dedi ki...

Çok keyiflenerek okudum, buralar yine eskisi gibi pasamu..

Doğum gününüzde bir "Aman Tanrım" diyişiniz vardı ki hala aklımdadır, yukarıdaki yoruma da ayrı öldüm (:

Biraz geç oldu ama stajınız hayırlı ola.

Emir Bey dedi ki...

Çok mersi, eski dostlardan böyle güzel yorumlar almak pek hoş!