Çarşamba, Ocak 05, 2011

Üç Fotoğraf



Ferhat Bey ve Melis Hanım'la görüştük Merve Hanım'la beraber. Bir nevi blogger buluşması. Kâh eğlendik, kâh ağladık, yok ağlamadık. Eğlendik baya, esas amacımız Melis Hanım'ın bizim tarafa taşınmasını kutlamaktı. Kutladık. Milli kilitleme takımı kurulsa bence ben ve Melis Hanım ilk onda oluruz, takım kaç kişi olur kestiremediğimden ilk on bir yerine ilk on dedim.


Bu Ceren Hanım, evet kendisi bu dönem en yakınım olmakla kalmamış, her teklifimizi de olumlu karşılamıştır. Dönem sonuna geldiğimiz hatta yeni bir yıla girdiğimiz şu günlerde, telefondan çıkan bu fotoğrafı buraya koymayı uygun gördüm. Çok müthiş bir insan hakikaten. Asilik ile melüllük arasındaki ince çizgideki bu pozu beni ayrıca etkiledi.


Son olarak bu arkadaşlara daha ismini koymadım, hatta bunları sırlamadım da, okul bitti heykelleri bitirememiş oldum böylece, bir ara ikinci dönem uğrayıp bunları sırlamalı, fırınlamalı, sonra alıp eve getirmeli, isim vermeli, eşe dosta tanıştırmalı. Eski bir blogger olarak yeni yılın ilk yazısında geçen sene değerlendirmesi falan yazmalıydım ama çok üşendim. Belki bir sonraki yazıda yazarım, binlerce proje var yine bu aralar çevremizde dolanan.

2 yorum:

divadeiwob dedi ki...

oha burası orta kantin mi?

Emir Bey dedi ki...

orta kantin artık bir komşu fırın'dan öte