Salı, Şubat 01, 2011

Trend


Yahu geçen yazı yazdığım bir bilgisayar mecrasında dil denetleme açıkmış, Türkçe olarak. v.i.p. yazdım altını çizmedi de nabacan yazdım çizdi. Bu nasıl iş? Sizlere bir kaç link versem izleyin, dinleyin desem, bugün olmasa bile bir ara vaktiniz olunca dediğimi dinleyin emi.

* Mispis isimli adamlar canavar gibi müzik yapıyorken, iki üç zibidinin binlerce hayranı olması beni delirtiyor, o yüzden siz Mispis gibi güzel grupları dinleyin, eş dost meclisinde iki kelâm edip prim yapacağız diye popüler olanın peşinden çok da gitmeyin. Böyle de atarlı adamım.

* Long Way From Home serisinin üçüncü videosu da artık online. Bu videoyu izleyince sağ taraftan ilk iki videoya da ulaşabilirsiniz. Çok güzel iş bu iş.

* Çarşamba ve Cuma Sakareller konserleri var, birisi olmazsa diğeri olsun diyorum, tavsiye ediyorum. Ben daha Sakareller üyesi değilken de çok severdim müziğini, demek siz de yeterince severseniz bir gün kendinizi grupta bulabilirsiniz.

Kafamı kapov diye vapura çarptım geçen gün. Vapur aşağıda kalmış, rampa da aşağı eğimliydi, önüme bakarken yukarıyı görmedim. Vapur sallandı. Görevliler panikledi, ben senelerdir kafamı çarparmışçasına rahat hareketlerle halkı selamlayıp ilerledim.

6 yorum:

Ece Şakarer dedi ki...

Bi kere de, elinizde gitarınızla düşmüştünüz de, düşerken inanamamış, kabul edememiştiniz düştüğünüzü. Bi ona günlerce gülmüştüm, bi de şimdi senelerdir kafanızı çarparmışcasına halkı selamlamanıza sesli güldüm.
Özür dilerim Emir Bey, sizin canınız acıyor, ben buralardan çok eğleniyorum diye vicdan azabı da çekmiyor değilim ama...

D. dedi ki...

1) hayatima renk kattin kafani carpis hikayenle. keske herkes ayni asillikle karsilasa bu tur seyleri. sahsen ben kizaroir ve hic bsi olmamis ben hic bi yere carpmamism gbi fake bi umursamazlikla ilerliorum.

2)belki sizde kendinizi grupta bulabilirsnz sirinlerin jenerigindeki son cumleyi hatirlatti bana. umut doldum.

Emir Bey dedi ki...

ece: ne âlâ yahu sizin de içinizin acıyacak hali yok ya böylesi iyi =)

d.: herkesi bekleyen bir grup vardır dilara =)

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba Emir Bey,

Nasil siz? 2011 nasil?
2011 cok hizli bizim icin - is ve tatil yine Subat'da plan.

Blog fotograflar gordum - en favorim: Vakit Cok Gec yazida - bu fotograf cok guzel :)

Sanirim siyah/beyaz fotograglar harika.

Mispis muzik dinledim. Super! tesekkur bu muzik paylastin.

Esim dedi: Cok selam Emir Bey ve ailesi icin Kanada'dan.

I hope you are OK after the head injury..

Yine yazcim - Take care..

Suleyman.

YALNIZLIK OKULU dedi ki...

Bizde olmayan yetenekle çok sevsek çok istesekte bir gruba giremeyiz uzaktan uzaktan bakarız anca...İlk fırsatta dinlemeye geleceğim :)

Emir Bey dedi ki...

Süleyman: Merhaba! İyiyim, 2011 benim için de çok çok hızlı. Üniversiteden mezun oldum ve staj hayatı başladı. Bunun dışında konserler, aktiviteler. Ben de siyah beyaz fotoğrafları seviyorum, hele bir de iyi bir fotoğrafçı çekerse! =) Siz de eşinize çok selam söyleyin, arada bir kafayı vurmak iyi geliyor, vizyonunuz açılıyor. =) Sevgiler!

y.o.: estağfurullah =) beklerim tabi başımın üstünde yeriniz var!