Pazar, Mart 20, 2011

Bir 60m2 Konseri


Geçtiğimiz haftanın ikinci iddialı konseri olan Emir Bey'in 60m2 konserini de atlattık. Bundan sonra tanıdığım ve güvendiğim insanlar dışında sahneme konuk çıkartma girişimim olmayacak. Beni sevmeyen adamdan bana da müziğim(iz)e de hayır gelmez ilkesine büründüm. Aslı Hanım'ı konuk ettik, hatırlarsınız kendisi ile evde bir Suç Bende videosu çekmiştik, bizi kırmadı ve gelip sahnede de söyledi bizle bu doksanlar klasiğini. Hatta artık standart denilebilir pop alanında böyle bir şarkıya. Herkesin tepkisi benim gibiydi, "Aslı Hanım'ın sesini ne de çok özlemişiz."

Konserde benim beş adet bestemi çaldık, iki adet Onor Bumbum eseri, bir adet Nil İpek Hanım eseri, bir adet Emir Yargın Efendi eseri, bir adet de Vera şarkısı derken, iyice kendi tarzımızı, bestelerimizi, repertuvarımızı oturtuyoruz artık. Tabi ki sevdiğimiz şarkıları da çaldık Yara gibi, Değirmenler gibi, Yani gibi; ama besteler daha ağır basar oldu repertuvarda ki bu güzel bir şey. Eşimiz dostumuz bizi yine yalnız bırakmadılar, gelebilenler geldi, gelemeyenler başarılar diledi.


60m2'ye gelirsek, gerçekten hoş bir yer, Volkan Bey de bize hoş bir şekilde ev sahipliği yaptı. Biz ev konserlerine alışık olduğumuz için daha da hoşumuza gitti 60m2. Hasılı kelâm olumlu tepkilerle bitirdik konseri, sonra da vakti olan dostlarla birer çay içtik dağıldık. Umut Bey konser sonrası bana arabasını bağışladı artık ne kadar beğendiyse konseri siz düşünün.

Cumartesi günü ise ailecek sinemaya gittik Çınar Ağacı filmine. Oyunculuklar baya hoş, film de keyifliydi. -benim yüzeysel sinema kültürüm oranında bu cümle değerlendirilsin- Bir de çocuk oyuncu var Osman'dan kat kat iyi ve yakışıklı kimse kusura bakmasın. Akşam da Sevda Hanım'ın doğum günü organizasyonu için Kadıköy'de toplandık. Ekin Bey, Olcay Bey, Deniz Bey, Melis Hanım olarak. Umut Bey ve bir diğer Melis Hanım da katıldılar, çok güldük gece.

Bugün de evde dinlendim, müzik falan dinliyorum, keyfim yerinde, havaları saymazsak. Merve Hanım'ın çektiği konser fotoğraflarından komik bir kolaj yaptım, onla eğlendim falan.

Not: Bu da Mispis üyelerinden Berk Bey'in bir canavarlığı, buyurun dinleyin.

1 yorum:

scarlet dedi ki...

benim icin bir zevkti, pek keyifli oldu!
sevgiler, saygılar, tesekkurler!