Pazar, Nisan 17, 2011

Ah Yalan Dünya


Geçtiğimiz hafta neler yaptığımı tam hatırlamıyorum. Lakin Sakareller tarihimin en kötü konserini verdim diyebilirim. Bunun sebebi, benim hatalarım, saçmalamalarım değildi bu sefer, ilk kez kendi elimde olmayan ve o an çözemeyeceğim bir sıkıntı oldu, gitarın manyetik değiştirmeye yarayan mandallarında bir temassızlık vardı. İlk üç dört şarkı sürekli çatır çutur sesler geldi elektrik patlamaları gibi. Sonrasında azıcık geçti, bu sefer de mandalları değiştirdiğim için gitarın tonunu sevmedim falan filan. Her neyse çok keyifsiz çaldım, halbuki Peyote en sorunsuz, en alıştığım sahneydi. Neyse olacağı varmış diyelim. Bizden önce Toz ve Toz sahnedeydi, bitiriş şarkıları pek iyiydi. Solisti evvelden Seni Görmem İmkansız konserinde, davulcuyu da Richocet konserinde dinlemiştim, bir de Toz ve Toz olarak dinledim, iyi de oldu. Onlar da bizi dinlediler sanırım bir süre ama benim gitar sürekli çatırdadığı için çok fena keyifsizdim pek bakamadım, yine de dinleyen herkese teşekkürler!


Hafta içi her gün 5 saat uyuduğum yetmiyormuş gibi, Cuma gecesi konser sonrası üç buçuk saat uyudum, sonra sabah Kartal'a gittik. Kulübün aktivitesi vardı, çocuklara diş sağlığı eğitimi verdik. Sonra eve geldik, genel merkeze geçip orkestra provası yaptık, sonunda bu sabah uyudum. Azıcık müzik dinledim, Merve Hanım'la görüştüm kendisi elektronik müzik işine girmiş bugün, şimdi de Behzat Ç. izliyorum. Yeni bir şarkı üzerinde çalışmalar yapıyorum. Hayat eskisine oranla, çok daha hızlı geçer oldu. Neden öyle oldu anlamıyorum, bu hızda gidersem çabuk yaşlanırım. Nada'nın albümünü de bu yılın en iyileri arasına koyuyorum bu arada. Aklınızda olsun, albümün ismi Oda. Bakalım bu hafta bize neler getirecek.Taşoda konseri ne iyi konsermiş diyorum videolarını izledikçe, tekrar öyle konserler vermek de nasip olur umarım. Mayıs Sakareller için yoğun geçecek, umarım bir daha çözemeyeceğim bir sorun yaşamam, güzel geçer hep konserler.

Fotoğrafı, öncelikle geçen günlerde doğum günü olan İmre Hanım'a, sonra da arkada fotoğraf bombalamada dünya devi olan Nil İpek Hanım ve Ali Bey'e armağan ediyorum.

2 yorum:

modafobik dedi ki...

Bidahaki postta konser videosuu istiyorumm!

Emir Bey dedi ki...

Elimden geldiğince bir şeyler koydum.