Cumartesi, Eylül 22, 2012

6


Kimine göre büyüyoruz, kimine göre yaşlanıyoruz. İkisi de aynı şey aslen, farklı olansa bu duruma baktığımız nokta ve o an içinde olduğumuz ruh hali. Bu aralar yaşlanıyoruz demeye başlar oldum daha çokça, eskiye oranla daha garip bir noktada olduğumdan herhalde. Oysa hep büyümek lazım, öğrenmek lazım. Neyse neden böyle karamsar bir giriş yaptım meçhul. Esas bahsedeceğim şey birlikte büyüdüğümüz kişiler. Ailem, dostlarım, tanıdıklarım hep mükemmel insanlardan oluşuyor ki böylelikle benim de hayatım her daim mükemmel geçiyor ancak bugün bahsedeceğim özel bir kişi var. Birlikte büyüdüğüm, önce liseli sonra üniversiteli olmak üzere beraber okullu olduğum ki kendisi sonra da biraz daha okumaya devam etti ama ben tadında bıraktım, birlikte yol aldığım, birlikte düşündüğüm, birlikte mutlu olduğum, üzüldüğüm, teselli ettiğim, moral bulduğum, birlikte eğlenip birlikte saçmaladığım ve en nihayet birlikteyken kendimi en mutlu, en havalı, en huzurlu ve en normal hissettiğim insan. Eşşek değilseniz tahmin etmişsinizdir, Merve Hanım'cığımdan bahsediyorum. Birlikte geçirdiğimiz bu 6 yılda ve öncesinde tanıştığımız yaklaşık 10 yıllık süreçte, sadece var olduğu, benimle tanıştığı ve hayatıma girdiği için kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum. Onlarca yıl boyunca da kendisini sevmeler cumhuriyetinde yaşamaktan başkaca bir temennim olmadığını belirtir, kendisini ve duygusal başka okuyucu dostlarımızı ağlatmadan bu girizgahı sonlandırırım. İyi ki varsınız cânım efendim. Hep böyle el ele şımarıkça gülmek dileğiyle!


Evet blog'da oluşan aşırı duygusal atmosferi hemen dağıtıyoruz. Balık burcu olduğumuzu çok da hissettirmeden akşamki konserden bahis açıyoruz. Emir Yargın Efendi'yle birlikte dün gece Ice Bar'ı sanırım erittik. Pek keyifli dostlardan oluşan, güzel sesler çıkarttığımız ve çok eğlendiğimiz bir atmosfer oluştu. Belki de bu atmosferi biz çevremizde kendimizle birlikte taşıyoruz tam bilmiyorum ama Ice Bar Ice Bar olalı böyle eğlence görmemiştir eminim ki. Bu noktada tabi ev sahibimiz Beril Hanım'a da çok teşekkür ediyorum. Gak deyince suyumuzu guk deyince sütümüzü eksik etmedi resmen. Dostluğumuz bir yana ev sahipliğinden de tam puan aldı kendisi. Aşağıdaki yazıda bahsettiğim "3hundred 5hundred" konseptini görmek üzere sıradaki konserlere herkesi davet ediyorum. Ben ilk kez bizzat sahneden gördüm çok fena bir şeymiş. Bir de tabi bizi hiçbir zaman hiçbir yerde yalnız bırakmayan ve sayelerinde eğlendiğimiz dostlarımız, Maslak Sarıyer demeden yine bizleri yalnız bırakmadılar. İyi ki varlar. Yakın vadede biraz başka diyarlarda çalma planlarımız var, beni de sahnede atlar zıplar dans ederken görürseniz şaşırmayın baştan söyleyeyim. Meğer atalarım da hep dubstep'çiymiş, 132bpm'in altına hiç düşmezlermiş de benim haberim yokmuş.


Son olarak Emir Bey'e dair halkımızın söyledikleri temalı bir video'muz çekilmişti son konserde, onu yayınladık. Ben her izleyişte gülüyorum, sizler de eğlenirsiniz umarım. Video'ya tam olarak buradan ulaşabilirsiniz. Bir de Eylül Hanım hatırlattı da sonunda Emir Bey sayfasının adresini 17 basamaklı sayılardan kurtarıp insan gibi http://www.facebook.com/emirbeyistanbul şeklinde güncelledim. Eylül Hanım'ın da belirttiği gibi Anadolu'nun farklı kentlerinde de şubeler açmak dileğiyle. Esenlikler.

2 yorum:

merve dedi ki...

hislerimiz karşılıklı sanırım=)
öpücük!

Emir Bey dedi ki...

ne güzel!