Cumartesi, Nisan 20, 2013

Irizottoing


Bugüne bıraktığım ve detaylı incelemenizi istediğim 3 tane çok güzel çok umut verici proje var. Bu projelerin site bağlantılarını vereceğim, girin bir göz atın, takdir edin, ilham alın, en önemli kısım bu "ilham alma" kısmı bence.

İlk projemiz Bahadır Ağabey cephesinden geliyor, birbirinden güzel insanların el emekleri göz nurları işte tam burada: Gibi Design'a hoş geldiniz diyelim! Fikir, konsept her şey pek güzel! Evlerimiz neşeli olsun, biz de neşeli evlerin neşeli insanları olalım. Resmi siteleri burası, facebook sayfası burası, twitter hesabı ise bu. Siteyi bir turlarsanız neden, nasıl, kim gibi ana sorularınız layıkıyla cevaplanacaktır.

Bir diğer can projemiz ise Canan Hanım ve Zeynep Hanım'ın yepyeni giyim markaları Tug Fling! Siteleri henüz yapım aşamasında ancak aktif olarak kullandıkları bir facebook sayfaları mevcut. Girmişken röportajlarını da okuyun. Aynı zamanda güzel şeyler paylaştıkları bir adet tumblr, bir adet twitter, bir adet de soundcloud hesapları mevcut hatta! Neredeyse tüm oluşum sürecine aralıklarla da olsa şahit olduğumdan ve projeyi üreten insanları pek sevdiğimden olsa gerek, kendi girişimim kadar heyecanlıyım bu konuda da!

Bir tane de müzik paylaşımı yapalım ki hafta sonumuz güzel geçsin. Bir diğer güzel insanlardan müteşekkil güzel proje de Bade Hanım cephesinden geliyor. Saly Angoz. Çok resmi facebook sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz, özellikle o sayfadaki kamera arkası videosunu izlemeden geçmeyin. Buradan da soundcloud üzerinden doğrudan dinleme yapılabilir.


Umut ve ilham çok uzağımızda değil, hep güzel insanlara denk gelmek dileğiyle. Bu arada dün geceki irizotto akşamı için Ilgın Hanım'a ve düne akşama dek çok zamandır adam gibi görüşemediğim dostlara bir sevgi göndermek boynumun borcudur, sevgiler. Bu linkler boşuna konulmadı, okuyun, tıklayın emi.

Hiç yorum yok: