Pazar, Ekim 05, 2008

Okul Yine Açılıyor



Kaliteli ve dostane müzisyenler çalsa arkamda, ben de hafif hafif daha önce söylemediğim şarkıları söylesem, önümde sevdiklerim, bildiklerim dinlese bizi. Öyle etkileyici olsak ki tanımayanları dahi heyecanlandırsak, merak uyandırsak, arada birbirimize baksak göz kırpsak, şarkılar bitince gururlu ve mutlu bir şekilde birbirimizi kutlasak, bizi kutlasalar, bu tip şeyler lazım sanırım, olabilir gibime geliyor işin güzel yanı. Nasıl güzel bir şarkının nasıl hoş bir sözüdür şu yazacağım, nasıl bir "evveldenyapmışlarki" hissi verir o ses tonu.

...but we can't change the world
no we can't change the world
it's been done
by someone
long ago...



Bir de vaktiyle Sayın Vardarova'nın en iyiler albümü kapsamında (Punkreas Greatest Hits) tanıdığım bir şarkıyı paylaşmak istiyorum sizle, ben pek beğendim keza. Ayrıca anneciğimle geçtiğimiz gün Tavanarası'na gittik, pek güzel oldu, sonra da Çaycı'ya. Çok entellektüel ve alternatifiz!



9 yorum:

Adsız dedi ki...

Ama olmaz ki!!"Entelleükteliz" diyosun ama ente(l)ektüel kelimesinde 2 'l' kullanıyorsun.Ayıp ayıp:)Belki yanlışlıkla 2 kere başmışsındır:) ama bilgilendireyim dedim...


İmza:Sinir Doğru Türkçeci

Emir Bey dedi ki...

doğru türkçeci : kasıtlı olarak kullandım ne yazık ki, pek hoşuma gidiyor oradaki iki "elle" vurgusu, bunun yanısıra bu kelimenin türkçeye benim kullandığım şekilde geçirilmesi taraftayım =)) böyle de saçma fikirlerim var.

scarlet dedi ki...

İlk cümlenin altına tereddütsüz imzamı atarım ben de. 'Hani ben yazsam bu kadar olur' cinsinden.

goksin dedi ki...

böylece fransizca imlaya ne kadar bagli oldugunuzu bir kez daha gösterdiniz emir bey. bu arada, sarkinin "the world needs a hero"dan oldugunu söyleyeyim en azindan. bakarsiniz yeni bir blog yazisi çikar tüm bu garip bilmeceden.

Emir Bey dedi ki...

scarlet : ben attım bile =))

gökşin : eliniz değerse bir yandaki gmail adresime atabilir misiniz parçayı son formatla gitti caaaanım meagdethler.blogspot.com

curie dedi ki...

tam da ilk fotoğrafta "aman tanrım burası tavanarası sol köşe değil mi, bak ne zamandır da canım patlıcanlı güveç çekmişti" diye bilinçaltımı yoklarkene, altta da teyitlendiğini görerek mutlu olmadım değil.iyi hatırlattınız efenim uzundur uğramıyorduk da, en kısa zamanda bir rahatsız edeyim en iyisi =)

afiyetler olsun, kalınız sağlıcakla..

siyahlale dedi ki...

Emir Bey;
Sizi Süleyman ve Ben Bloğundan tanıdım. Arada bir gelip yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyor. Zira sizin gibi insanlardan pek yok şu sıralar veya ben karşılaşmıyorum. Üzücü...
Entelllektüel şöyle dursun sizi çok naif buluyorum.(Entelllektüeldeki 3 l'ye dikkat) Okulda başarılar. Anneciğinize selamlar.

Umarım herşey istediğiniz doğrultuda seyreder.
cafecihan

siyahlale dedi ki...

Bu arada İzmir'de ikamet etmeme rağmen İstanbul'a geldiğim bir vakit kardeşim beni Tavanarasına götürmüştü. Yazın o camekan yerine saksıda çiçekler vardı. Çok güzel, şirin ve sıcak bir mekan.(soba bile var:)) ) Yemekleri de fena değildi. Bunu da belirtmek istedim.
cafecihan

Emir Bey dedi ki...

curie : tavanarası hoştur efendim ! ahtırlamanıza vesile olduysak ne mutlu.

cici : çok teşekkür ederim bu güzel iltifatlarınız ve yorumunuz için, aleykümselam efendim, siz de oğlunuza selam edin.