Salı, Ekim 28, 2008

Pols Gençliğine Hitaben



Geçen dönemin sonu muydu yoksa bu dönemin başı mıydı neydi ne zamandı tam bilemiyorum. Yeniden yakın arkadaşlarım olabileceğini gördüm. Bölümden de "güzel insanlarla" çok güzel vakit geçirilebileceğini öğrendim. İyi arkadaşlar sadece hazırlıktan ya da daha eskilerden olmayadabilirmiş meğer. Demek bazı şeylerin oturması, güzelleşmesi için hakikaten zamana ihtiyaç duyuluyor. Ama bu gençler ne zaman "bölüm arkadaşı"ndan, (gerçek)arkadaş sınıfına girdiler onu düşündüm tam çıkaramadım. Hasılı kelam iyi ki varlar, iyi ki beraber oluyoruz, okulu cazip kılıyorlar iyi ki benim için. Sağolun, var olun! Sevgilerim saygılarım hep sizin için.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet geçen dönemin sonuydu.

Adsız dedi ki...

Ya bu salak blogspot benim diğer yorumlarımı kabul etmedi. Oysaki şöyle olacaktı.

Evet geçen dönemin sonuydu (duygusuz odun yorum).

Ve ardından da
Ya Emir oley ya çok mutlu oldum ve aynı duygular içindeyim herkese karşı! (samimi yorum)

Kapansın bu blogspot!

Eylül ben.

Adsız dedi ki...

insanı nasıl da mutlu kılan cümleler bunlar.. benim de hislerime tercüman olmuşsun emir, bölümden böylesine sıcak arkadaşlıklar kurmuş olmak son zamanlarda sahip olduğum en güzel şeylerden. hepiniz iyi ki varsınız..

Adsız dedi ki...

ya bu arada yandaki banner yoksa gondor un ak ağacı mı? öyle ise saygıdan patlayacağım size emir bey

menekşe dedi ki...

iyi ki varsınız hakkaten de

özge

Emir Bey dedi ki...

ladythu : ikinci yorumu yazmasaydınız da tüm blog camiası sizi karizmatik kuul esrarengiz kısacası hayranlık verici ve merak uyandırıcı birisi olarak tanısaydı keşke ama neyse biz sizi ehr halinizle sevecek kadar sevgi pıtırcığıyız =P hürmetler.

özge : siz de iyi ki varsınız efendim !

umur : başka kaç ağaç vardır ki bu kadar asil bir soya sahip olan ve bu kadar ulu duran umur bey sorarım size? ve başka hangi ağaç buraya yakışabilirdi ?

menekşe : hakkaten yahu !