Pazar, Mart 15, 2009

Mavi Büyücüler



Ne zamandır bireysel üretime ara vermiştim. Sanırım Cennet Bahçesi bestesi ve Balık Gözü filminin müziğinden kelli bir şeyler yapmıyordum geniş çaplı. Sonunda geçtiğimiz haftalarda yaptığım bir beste olan Mavi Büyücüler'i güzel bir şekilde kaydettim dün. Şimdi bu benim genellikle yaptığım müzik tarzından farklı bir çalışma, bu bağlamda biraz daha deneysel diyebiliriz, bir tarz tür belirleme konusunu size bırakıyorum bana kalsa ambient derim avangard derim akustik/elektronik derim post rock derim, ağzım torba değil ki büzesiniz. Neticede Emir Bey tarzında müzik yapmayınca da genellikle geyik müzik, komik müzik yapmakla yaftalanıyoruz ama olsun varsın. Biraz daha underground (yesss) piyasaya çalışmalı. Tam Roxy'ye katılmalık şarkı oldu ama bir tane daha güzel bir şey olsun belki seneye. Last fm biraz sorun çıkardığı için, myspace'te de yeni hesap açmaya henüz üşendiğim için, sizle bu şarkıyı link üzerinden paylaşacağım ama en kısa zamanda bu müzik portallarındaki sorunları aşarım gibime geliyor. Yeniliklere açık olun. Eşe dosta da maille atıyorum şarkıyı baya enteresan bir adam oldum ama geri dönüşleri (feedback diye tabir ettiğimiz) merak ettiğim için hep bunlar. Yukardaki bana ilham veren çizim Ted Nasmith'in, o da ben de ayrıca Tolkien'den aldık en büyük ilhamımızı tabi yani sanırım.







7 yorum:

batu dedi ki...

güzel, değişik bi çalışma olmuş emirim. mızıka duydum, pek bi sevindim, anima havası aldım.

yalnız vokali farklı şekilde duymak isterdim sanırım. bilemedim tam nasıl olmalı ama, belki biraz yankı olabilir. yani sesinle biraz oynanabilir gibi. hangi şekilde olabilir bilemedim onu.

Adsız dedi ki...

Güzeeel çalışmaya devam emir bey, birgün yeniden beraber çalarız belki ha? :D

Emir Bey dedi ki...

troy : hayırlısı o da olur =P

murat özkan : yahu o kadar düşündüm son turu scream vokalle mi bitirsem diye sonra toplum daha buna hazır değil dedim ama senin dinleyeceğini bilsem yapardım bak ehehe üzüldüm şimdi =) çok iyi scream eylerim ahahah =) heyecanla bekliyorum beraber çalmalı günleri =)

Fatih Aksoy dedi ki...

Beyhan ablana dedim, bu çocuk Fatih Akın'ın The Sound of İstanbul'unda kamera karşısına geçebilirmiş diye. Aramızdaki kan bağı sebebiyle bana güzel gelmiş de olabilir, bilemiyorum. Neticede güzel olmuş "mavi büyücülerle doğuya mı gitseksekseks..." çalışması.

Emir Bey dedi ki...

fatih aksoy : fatih abicim, sonunda deneysel çalışmalarımın kabul göreceğini -en azından takdir göreceğini- biliyordum =) fatih akın'a kapım her daim açık beklerim =)

orman ayısı dedi ki...

I loved it

Emir Bey dedi ki...

ahaha