Çarşamba, Nisan 25, 2007

125

Kafam çok karıştı yine şu dersler, ortalamalar, yaz okulu, harç parası, garsonluk, fuar, canlı müzik fikirleri içinde. Allah yardımcımız olsun! Yasin Bey ile yıllar sonra belki de bugün toplam bir saat gibi başbaşa oturduk ki güzel planlar yaptık tatil için, güzel de sohbet ettik, güldük de ne bileyim bir şeyler işte. Ben çok özlüyorum bazen bu adamı olsun, Tuhaffiye Hanım' ı olsun, Egecan Bey' i olsun, Melis Hanım' ı olsun, bu liste uzar da gider yani. Ama özlemek de öyle bir şey değil yani yanımda olsalar da belki saatlerce konuşamam onlarla ama böyle sadece yanyana oturacağım o kadar. Anlatamadım ya neyse. Sonra otobüs durağına 1 saat erken gidip börek yemeye karar verdik Yasin Paşa ile, sonra yine konuştuk güzelce hoşuma gitti, sonra ben durağa gittim, Aslı Hanım vardı durakta, 125 bekliyormuş sevindim. Sonra otobüste pek hoş sohbet ettik yani hakikaten pek hoş, 125 yolculuğunun bu denli keyifli geçtiği nadirdir. Bu bayanın müzik hayatını öğrendik bu vesileyle, ayrıca Jukebox' ın kuruluş hikayesini de. Bir an gözümün önüne lisedekiler geldi şu an bunları yazarken ve öyle bir değişik ve güzel birlikteliğin burada kurulamayacağı. Neyse pek hoş bir hikaye aslında Jukebox' ın kuruluşu, bir an düşündüm çaktırmadan Kadıköy' e mi gitsem ben de hazır sohbet güzel diye, sonra eve dönesim ağır bastı, müsade isteyip ayrıldım. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum Jukebox, güzel insanlardan oluşmuş bir grup tamamen. Bir de ben güzeli bayan ve erkek için kullanırım. Öyle hoş oldu. Hani böyle bazı insanlarla tanışırsınız selamlaşacak kadar, ama kimisi gerçekten hayatınıza girsin, daha değerli yerleri olsun istersiniz ya, bu insan da öyle bir insan işte. (Bu cümleyi silip silmeme arasında kaldım çok, ama sapıkça bir anlam çıkarmayınız olur mu?)Bir parça da dünden bahsedeyim ya da bir parça da fotoğraf koyayım düne dair. Siz bakıp anlayın benim söylemek istediklerimi, söyleyebileceklerimi.

Bir de bir şarkı koyayım ki çok güzel bir şarkı, ben de çok severim, bu albümü bana hediye eden Merve Hanım da çok sever, grubun diğer albümlerini bana ulaştıran Yargı Bey ve Egecan Bey de bence çok sever, dinleyen herkes sever yahu bu şarkı sevilmez mi ki? Sözler de apayrı.

İncesaz - Kaçsam Bırakıp

NOT : Bir de mesela bu koyduğum fotoğraf large olmasına rağmen tam sağa sola yapışmıyor template sitreç olduğu için onu yapmanın kolay bir yolu var mı üstüne tıklayıp çekip uzatmaktan ziyade ?

24 yorum:

öml dedi ki...

no

Gamze dedi ki...

bugün sizi gördüm efendim börekçinin önünde pek şen şakraktınız:)

scarlet dedi ki...

125'e yanılmıyorsam ilk defa bir arkadaşımla bindim, gerçekten de muhabbet daha güzel olamazdı. Biraz fazla konuştum, ben 134765985 cümle kurduysam senden de bi' 17 cümle çıkmıştır muhtemelen =) Sonra ben lafı kesip 134765985 cümle daha kurmuşumdur. Ama o yolculuğa ne hikayeler sığdırdım bu sayede =)

Ayrıca teşekkür eder, o sizin güzelliğiniz deriz Jukebox olaraktan.

Ondan da ayrıca, Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın efenim Merve Hanım'la sizi.

jelatin dedi ki...

Şarkını indiriyorum. İnşallah güzeldir.
Arada bir "Bazen"i de dinliyorum ben. Güzel o.

jelatin dedi ki...

Bir de ben o Kesekağıdı'na yazı gönderdim, yaa! Meşhur olucam!

Bahar dedi ki...

şarkı da güzelmiş,hep güzel şarkıları önerdiğiniz de gözümden kaçmıyor bu kaç oldu =)

Emir Bey dedi ki...

morbidmortal : şimdi içimden sex falan diyesim geldi de dua et demeyeceğim :)

püstüklü mama : aaa bir daha görürseniz gelin enseye bir vurun :)

scarlet : yapmayın efendim ben de sanat müziği maceramı anlattım baştan sona daha ne :) amin :D

jelatin : şarkı ağır ve etkileyici tam benlik aslında :) bazen i beğenmenize çok sevindim yakında konserim olacak okulda gelirsiniz belki o kıvamda oalcak genelde şarkılar =) kesekağıdı süper ben severek takip ediyorum :D

bahar : aklın yolu birdir bahar hanım :D

Gamze dedi ki...

eğer bir daha gördüğümde shuttle'da olmazsan gelirim:D

Tugc dedi ki...

emircim, anlamiyorum ben, 125 ne :) sayilarla gelmeyin diyorum :P

Unknown dedi ki...

ne güzel insansın sen vesselam

Emir Bey dedi ki...

püstüklü mama : tüh bak, ufak bir farkla kaçmışım sanki =) lakin bir ricam olacak lütfen kendinizi püstüklü mama olarak tanıtın, çünkü bundan önceki bir arkadaşla tanışırken onun, o olduğunu anlamayıp sapık sanmıştım ve tedirgin olmuştum. ahahah =) elsa hanım' a sevgiler :D

tuğçe : evladım sence ne olabilir 125, içine biniyoruz yol kat ediyoruz sohbet ediyoruz falan? otobüs tabiki. hem de kadıköy - rumelihisar üstü otobüsü, efsane bir otobüstür her yönüyle anlatırım sonra uzun uzun =)

yasin : nadir paşa rütbesine erişmiş insanlardansın benim gözümde yasin beyim ! =) o senin güzelliğin anlayacğın :D

Adsız dedi ki...

hayat çok acayip değil mi emir?
evet bende bugün acayibim!! öle işte..

Emir Bey dedi ki...

eysean : acayip vallahi yahu :D siz de acayipmişsiniz hakkaten :D




genel not : yahu bu şarkı süper diye koyduk buraya bir dinleyin de vay be süpermiş deyin diye koyduk bir bahar hanım dinlemiş ona da zaten msn den yollardık yahu bu ne tepkisizliktir ne duyarsızlıktır :))))

ahahah fazla sert saçmaladım :D

oky dedi ki...

efendim fotoğraflarınız baharı simgeliyor :)

whosayin dedi ki...

Fotoğrafları gördüm, bi "Hay maşşşallah!!" deyiverdim :))

Yargı dedi ki...

Kapağını açmadığım sınavın olacağı günün ilk ışıklarında proje yetiştirmeye çalışırken diğer incesazlar ile birlikte bir assolist nazıyla çalıyor..

"kaçsam bırakıp senden uzak yollara....."

batu dedi ki...

bende var o sarki o yuzden indirmedim=)

guzeldir, hostur=))

melis dedi ki...

ben de emirimi çok özledim hem de çoook.egeden duyduğuma göre bir kadıköy toplaşması hazırlığı varmış lakin ben çok uzaklarda oluciim.
uzaklara dalgın dalgın bakar smiley

Adsız dedi ki...

mazeretim var benim bi kere.. kotam doldu.. bi dahaki aya inşallah :P

Emir Bey dedi ki...

oky : teşekkürler efendim =) kadıköy işi varmış bir onu ne yapsak :D

whosayin : iyi demişin yahu ağzına sağlık :D

yargı : "...kalbim yanıyor ismini her kimden işitsem..." pek hoş bunlar !

batu : strese sokmuşum herkesi ahahah :D

melis : vallahi çok şey kaybedebilirsin :)

eysean : hadi bakalım öyle olsun :D

narsis dedi ki...

Okulun en guzel banki, en guzel yeri, en en en guzeli gibi gelir bana. Su sagdan ucuncu karedeki pozun tipkisinin aynisindan bin tane de bende var sanirim.

Pek latif, pek latif...

Emir Bey dedi ki...

narsis7ekho : bence de çok güzel bir bank :) üstünde oturan da güzel daha ne olsun :) teşekkürler.

narsis dedi ki...

Utanarak fark ettim ki ben sagimi solumu karistirmisim, soldan ucuncu diyecekmisim, sag olmus. Bogaz da gorunsun arkamizdaaaa edasinda o oturdugunuz yere kazik cakmis kadar olmusumdur zamaninda =D

Tabi bu bank uzerine soylediklerimi ve banktaki hanimefendi hakkinda soylediklerinizi yalanlamiyor, bilhassa bu da bir teyid etme yorumu olsun.

Emir Bey dedi ki...

ben de zaten "kazık" gibi durmuşum =) biraz daha böyle durursam kazık çakarım da =)