Çarşamba, Eylül 26, 2007

Bir Yıl Öncesine Dönüş

Ayça Hanım' ın daveti üzerine bir kaç değerli ve o vakitte işi gücü olmayan arkadaşımı da alıp Kötü iş / Rubbish sergisine gittik, sergi bir fotoğraf sergisi ve geçen sene okuldan ayrılan yabancı bir fotoğraf dersi hocasına ithaf edilmiş, bu adamı şahsen tanımam ama çok seviliyordu ki imza kampanyaları yapılmıştı kalsın okulda diye. Burdan da öğrenmiş olduk kampanyalar kifayetsiz kalmış. Ama sergi pek güzeldi, özellikle üst üste çekilmiş fotoğraflar aynı binanın bakış açısına göre ufacık ya da kocaman olabileceği ile ilgili fotoğraf ve yurt duvarları fotoğrafları şahsi takdirimi kazandı, bir de fotoğraf kitabı vardı (kimin aklına geldiyse helal olsun) içindeki otobüs tutma yerli ilk fotoğraf da mükemmeldi bence, o 3 defterin üçü de pek güzel. Bizi çağırdığı için Ayça Hanım' ı (ayçapolis olarak tanınıt bu alemde) saygılar sevgiler, ellerine sağlık !
Serginin akabinde 6 kişi gittiğimiz Tevfik Fikret' de yanımızdaki dörtlünün ikiye iki ayrılması üzerine biz de Batu Bey ile pek hoş bir sohbet ettik, müzik vardı en çok düşünülmesi gereken, hâlâ düşünüyorum, çok garip yahu. Çıkar bak hayatından yaşayabilir misin acaba ?
Bir de bu fotoğraftaki semtin muhtarını ben pek sevdim, elimde semtin planı da var hatta, pek nezih, pek nâif, pek yaşanılası. Merve Hanım' ı da alıp yerleşmek lazım buralara. Bostan' a yakın bir yer alırız olur biter.

* Bostancı' dayım dedi Ahmet.
* Bostancı dayım, Ahmet nasılsın dedi.
* Sayibinden kiralık yazmış benim gibi düşündüğünü yazan biri bugün.
Şunu bir büyütün okuyun bakalım, yaklaşık bir sene önce de aynı haltlarla uğraştık, şimdi de aynı şey, zaten yahoo mail adresim heklendi yine, Allah bu insanlara akıl fikir versin. Bilgisayardan ya da hukuktan anlayan birileri bana bir yol göstersin çok acil, yoksa ben kendim gidip elimde mailim (kopyalarını da aldım taşınabilir hafızaya oh mis deneyim) savcılığa suç duyurusu yapacağım, artık aypisini mi bulurlar, ne yaparlar bilemem. Ne derdiniz var arkadaş benle? Gelin yüzyüze konuşalım, bir de olayı böyle aksiyon filmi gibi kurguluyorsunuz yok masonlar, yok ingilizce mailler, yok atraksiyonlar. Sevmiyorum biloğunu hekliyorum de canımı ye, yapabiliyorsan, ama beni sinirlendirme böyle saçma hareketlerle.

5 yorum:

ferhat can dedi ki...

sen onları kaale alma emir, fiks yolluyorlar o mailları nijeryalı din kardeşlerimiz.

nijeryada e-mail dolandırıcılığı gibi bir sektör var. kongre düzenliyor adamlar utanmadan.

batu dedi ki...

kocaman bir kafam var

Emir Bey dedi ki...

ferhat : tövbeee !

Emir Bey dedi ki...

troy falan : böyle durumlarda böyle kafalara ihtiyaç var =) senin linki değiştirdim pek eğlendim, sün yorum ayzarken sana yine çok eğlendiydim.

batu dedi ki...

hohohoh, tıroy felın diye okunur emircim de sen paşa gönlün nasıl isterse öyle de, kabulümdür. güzel uyduruyorsun çünkü iki seferdir, beni de eğlendirdin.

o değil de, yarın manzarada yer kapsana be, çaylar benden hocam...