Pazartesi, Eylül 03, 2007

Fotoşort

Bugün değerli Tuhaffiye Hanım ve Yasin Bey' i gördüm, hayatımız müzik olmuş, başka konu konuşmuyoruz, hoş bence başka konu konuşup ne yapacaksın. Emir Efendi ise rakırkorttan çıkıp geldi bizimle, kendisi bugün jöntürk bir insan olduğu için bana yemek ısmarladı. Ah bu genci çok özlüyorum her daim, görüşünce de pek eğleniyoruz pek.

Lâkin Yasin Bey ve Emir Efendi' den ve bir çok diğer insandan ayrıldığım nokta müzik konusunda, yumuşak ve hafif müzik yaparak da konser grubu olunabilineceği inancım, insanların konsere eğlenmek için gelmeyebileceği, katıldığım nokta ise sonlara doğru hareketlenmek gerek ama benim görüşümde bunun için son bir şarkı yeter ki o da yavaş başlayıp sona doğru yürüse (hareketlense) kâfi.

Bakalım bu sene farklı bir sistem deneyeceğiz, üç kişinin verdiği dayanılmaz hafiflik ve rahatlıktan bir süreliğine feragât edeceğiz ve Emir Efendi gönlünce davul çalacak, ben çok gerekmedikçe gitar çalmayacağım bunu Kerem Bey klasik yada akustik gitarıyla yapacak, Yasin Bey ise bas gitar. Alper Bey ise grubumuzun baş köşesinde solo enstürman olacak kanunuyla yine. Baktık olmuyor, değişikliğe gideriz yine çekirdeğe döneriz.

Yarın mühim bir konuk bekliyorum, geldiği zaman sevgi ve şevkatin kâllâvisini hak eden.

Bir de fotoşopu çözdüm sonunda, insanların "ne de zor, bir türlü kullanamıyorum" serzenişlerinden gaza gelip, ben yaparım ulan dedim. Ama yine de ışık ve gölgeye pek hakim olmadığım için geneli karanlıkça bir fotoğraf seçtim. Meyvesi tam burada.




Bu parçamızın da ayrılanlara gelsin, yaralara tuz basmak da gerekir bazen.

6 yorum:

gülş dedi ki...

emir, askere mi gidiyorsun kuzum saçlara noldu? fotoşoplamadıysan bittabiy =) yok ama tarz olmuş her durumda.

konserde kudurulmasının elzem olmadığı fikrine katılıyorum. ama tek bir şarkı da çok "çiftler ortamı" olur yahu. yani sap, ehem pardon, tek arkadaşlarımızı da düşünelim, hafif hafif dans edebilecekleri şarkılara da repertuarımızda yer verelim öyle diyl mi.

yeni oluşumunuz da hayırlı olsun son olarak. saar nehri kenarından sevgiler.

Tugc dedi ki...

Tuz muz basmayalim efendim hicbir seye...Aaaaa yani size, cok aaaaa :P

Adsız dedi ki...

photoshop dediğin nedir ki?
ayrıca "hımmm" demek istiyorum.

Emir Bey dedi ki...

gülş : bırakınız dansı ben insanların oturduğu yerde en iyi ihtimalle ah bak bu şarkı da pek hoştu diyeceği, en kötü ihtimalle verem olacağı repertuarları destekliyorum.

tuğçe : yok canım ben isteyenlere dedim, benim bir derdim yok çok şükür.

eysean : ben de hım? demek istiyorum.

orçay dedi ki...

yerine sevemeeeeem kısmını bir arkadaş bi detone söylüyordu, o kadar net detone duymadım bi daha ömrü hayatımca ;p

Emir Bey dedi ki...

beni dinleyince aklına o arkadaşın gelmesi beni çok duygulandırdı evlat, teşekkür ederim.