Perşembe, Eylül 20, 2007

Kralı Gelse Alamazlar Seni

* Geçen Orhan Gencebay yarışmada ".... müziğinde, 36 - 40 tane form vardır." dedi Bu denli muntazam bir ortalama alınışını ne vakittir görmüyordum.

* Hep aklıma takılır, messenger' da dışarda seçeneği var da içeride seçeneği neden yok, hayır sadece tezat olsun diye değil, Türk aile sisteminde "ben bir içeri gidip geleceğim" kavramı "bir dışarı çıkıp geleyim" kavramına kıyasla çok daha yaygındır, çok daha hoşgörü ile karşılanır. Hatta içeri gidip annelerle çay içmek en güzelidir. Esnaf için "cumadayım" opsiyonu da konulabilir, en çok gidilen namaz cumadır çünkü cemaatlisi makbul olduğundan olsa gerek.

* Bir de star televizyonunun şampiyonlar ligi ile yaptığı sözleşmeyi düşündüm dün, herhalde ya ikisi kardeş akraba falan, ya da adamlar birbirini çok sevdi, verdim gitti sonsuza kadar yayınlayın bu maçları ülkenizde dediler. Keza kendimi bildim bileli şampiyonlar liginin yıldızını starınkiyle özdeşleştiririm.

* Bugün dünya literatürlerinde olmayan bir olay vuku buldu, Koşuyolu istikametinde bir polis memuruna Validebağ Öğretmenevi' ni sordum. Genelde aldığım cevap ne olurdu yüz metre git hemen şurası zaten 2 dakikalık yol şeklinde gaza getiren cümleler ve 45 dakika yürünen kan ter içinde bırakan çetrefilli yollar ama bu sefer ne oldu ? Şurdan sola sap dümdüz ileride 4. trafik ışığında ama minibüse bin git emi ! Adam ilk kez toplu taşımaya sevketti hem de yürüyerek 6 dakikada gittiğim bir mesafe için. Helal olsun yahu ! Böyle insanlar istiyorum, bir bakışımdan üşengeçliğimi yakalasın !

* Bir de şunu sormak istiyorum yahoo mail adresime 2 gündür giremiyorum, kullanıcı adımı ve şifremi doğruluğundan emin olarak yazıyorum (14 kez falan yazdım) yanlış şifre veya kullanıcı adı diyor, aktivasyon da isteyemiyorum ne yapmalıyım bir bilen varsa yardımcı olunuz.


çok eğlenmişim fotoğrafta da paylaşayım dedim
gençken sırma gibi saçlarım vardı
Orçay Han' ı İstanbul' a bekliyoruz



9 yorum:

Gamze dedi ki...

gizli sorun yok mu?

Sunshine dedi ki...

güzel yakalamışsın doğrusu... 36-40:)

msn olayını hiç sorma, sadece öğle yemeğinde var.. herifler bu aletin başında sabahladğımızı düşünmediler herhalde... bi öğle yemeğiyle olur mu iş:) nneyse sündürmeyim daha fazla...

öml dedi ki...

fotograf ile alakalı olarak;
ne güzel bir fotograftır bu.

sosyolojik,psikolojik ve daha bir çok "jik" açıdan derin manalar içermesi konusunda ise

"canımsın derdiniz nedir"

Emir Bey dedi ki...

püstüklü : yoktu herhal.

sunshine : msn sorun yahu !

morbid : canımsın entellektüelleşme bak kavga çıkar geiriciyim biliyorsun, asıl sen buraya gelince seninle bir fotoğraf anlaşması yapacağız !

Adsız dedi ki...

yahoo sorunun halloldu mu merak ettim. çünkü aynısı bana da olmuştu. tekrar aktivasyon işine giriştim, alternatif mail adresime aktive oldu hadi gözünüz aydın girin kullanın diye mail geldi ama 2 yıl geçti hala kullanamıyorum. evet, sanırım artık o maillerin falan uçtuğu gerçeğiyle yaşamaya başlamalıyım.

Hanife dedi ki...

msn çok büyük sorun yaw,bi el atmak lazım:)

Unknown dedi ki...

bi de ''dışarda'' gözüküp aslında içerde olanlar var.bi ara onlara takmıştım ben.
fotoyu da ben çektim ehem öhöm=)
bu arada meliiiis canımsın=D

Tugc dedi ki...

:)
Ne duyarlı bir polismiş..

Emir Bey dedi ki...

mesai : olmadı mail attım cevap gelmedi.

hanife : azalttım ben =P

böcek : foto dehşet yahu !

tuğçe : polis candır dedim !