Cumartesi, Eylül 01, 2007

Lord Anglachel ve Hazal Hanım

Bu değerli insanlar bu aralar hayatıma bol bol dahil olan insanlar, malumunuz biri en değerli beylerden hatta paşam diyebileceğim 3 - 4 insandan biri olan Serkan Bey, bir diğeri ise Serkan Bey' e nazaran çok daha yeni yeni tanıştığımız Hazal Hanım. Kendilerine de söylemeye çalışıp da başarılı olamadığım bir kaç cümle var, arabadaki girişimimi yetersiz buldum ki ikinci bir girişimi gerekli gördüm.
Serkan Bey ile başlamak istiyorum belki kendisini daha çok tanıdığım için kolaya kaçıyorum. İlerde böyle olmalıyım gözüyle en çok baktığım insan, bir konuda bir şey sorduğunuzda cevapları çok net alabileceğiniz, bu bilgilerle başkalarına dahi artistlik yapabileceğiniz kadar engin bilgileri var, bir çok konuda hem de. Ve ah, eminim ancak Noldor prensleri, kibarlık, beyefendilik ve asalette kendisiyle yarışabilirler.
Hazal Hanım' a gelirsek, nasıl desek böyle insanları görmek, onlarla tanışmak beni şu şekilde mutlu ediyor, bir bakıyorsunuz 3 - 4 kişi hariç neredeyse tamamen ümidinizi Dunadan' a bıraktırtacak nitelikte bir nesilden bir umut daha çıkıyor. Hâlâ bir şeyler değişebilir diyorsun, umudum neye karşı ya da niye bilmeksizin, içime bir umut ışığı daha yerleştiriveriyor Hazal Hanım. Lordum, sözlükte (7 numaralı yazı) kelimelere hakim bir insan olarak daha güzel ifade etmiş bunu, bizim dediklerimiz kifâyetsiz kalıyor.

*
Gerçekten güzel günler geçirebiliyor insan bazen -genç bayanı sıktıysak da affola- zamanın, yaşıtların ötesinde, kolay kolay bulunamayan huzuru ve her zaman denk gelmediğin sohbeti yakalıyorsun bazı değerli ve zarif insanlarla. Keza bugün de olduğu gibi. Bugünkü konser kaydı parçamızı bu ululara armağan ediyorum :


10 yorum:

Anglachel dedi ki...

o ikinci resimde binayı çekeceğini söylesen çekilirdik yani. Lüzum yok bunlara aheua

kumru dedi ki...

seni görünce nasıl gözlüklerimi çıkarıp wuuu bakışı attım ama di miğğ.wuuu.

kumru dedi ki...

aa emiir bi de nooldu, annemlerin yanına koşa koşa döndüğümde, zira kaçırıcektim kendilerini, annem kimdi o dedi, emir beydi dedim, aaaa dedi, hani blog yazan emir bey di mi.eveet, dedim.tanıştırim mi sizi dedim.ama vapuru da kaçırabilirdik.koştuk (:

Emir Bey dedi ki...

anglachel : o ikinci resim mükemmel bence, neden öyle deyip kalbimi kırıyorsunuz, üstelik bir de fotoğrafları yazıyı yazmak için çekmişim gibi oldu pek uygun pek müstesna :D

pepinot : ben de gözlükleri gördüm bu sanki bizim kumru hanım mı bilmem dedim, sonra vuuuu bakışından tanıdım :D benim uğruma feda edilebilecek bir bedel değilmiş vapıır. görüşeceğiz değil mii :D evet.

ikinehir dedi ki...

emir bey çok garip bi yorum olacak belki ama söylemeden duramiciim,

fotoğraflarda gördüğümüz kişi, hazal hanım galiba, tv'de gördüğüm birinin kendisi değilse de ikizi gibi duruyor. şey bi dizi var genco, ben geçen akşam dizinin takipçisi bir arkadaşım bize gelince bir bölümüzü izlemek durumunda kaldım. işte orda bi kız var, yahu hakkaten ama hakkaten tıpkısının aynısı.

evet bu da böyle bir yorum :)

oky dedi ki...

emirbey bir kroluk daha yapabilir miyim izninizle :)

Emir Bey dedi ki...

ikinehir : e o ki zaten =)

oky : ne demek efendim, o sizin değil bizim kroluğumuz =P

Adsız dedi ki...

ilk fotoğrafta ağaç arkadaşlara doğru eğilmiş ve onlara özel gölge yapmak için çırpınıyor gibi.
ne dedim ben?

---OPTiO--- dedi ki...

cok güzel bi kiz hazal hanim yaa..masallah ....

bu arada videolarinizin oldugu kisim favoriten listeme eklenmistir efendim :) tesekkürlerr...

Emir Bey dedi ki...

eysean : sanatçı bir ruhtan gelen, entellektüel bir cümle !

optio : çok mersi. Hazal Hanım' a ileteceğim bu iltifatları.