Perşembe, Kasım 15, 2007

Lazer Sıkan Kız

Bugün, her şeye benzeyen, çok değerli bir dostumla görüştüm resmen yıllar sonra, şaşırtıcı bir şekilde biz feysbuktan bulmadık birbirimizi, zaten ilkokul arkadaşı da değiliz herhalde bundan olsa gerek. Neyse bahsettiğim değerli dostum Yasemin Hanım, lisemizin gençleri tarafından Fiyona' ya (şırekin hanımı), ultraaslanın aslanına, elektrik prizine ve Mesut Yılmaz' a benzetilmiş tarih boyunca. Halbuki ben kendisini güçlü şekilde Angelina Joulie' ye benzetirdim, nasip işte, elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Büzük dudaklı elaleme de karşıyım ayrıca.

Neyse Egecan Bey ile beraber, önce Yasemin Hanım' ı Üsküdar Adliyesi' ne bir götürdük, İstanbul' u gezdirmeye burdan başladık ki hukuk devleti olduğumuzu attığı her adımda hatırlasın, bunun ardından Kadıköy üzerinden (başka yerden giden varsa el sallasın) Moda' ya gittik. Yazdan kalma bir gün ya da Çölde Çay filmi gibiydi hava mübarek, güneş battı hâlâ ılık, rüzgar da var manzara şahane yani. Hele bir de mis gibi bir sohbet varsa.

Egecan Bey ile de zaten uzun zamandır böyle beraber vakit geçiremiyorduk, iki değerli dostumu da bu platformda buluşturmaktan gurur duyuyorum. Vallahi sevgi pıtırcığı gibi oldum bu bayanı görünce bugün, sonra düşündüm biz lise bire geçince bu gençlerin hazırlığa gelişini. Sonra komşu olduğumuzu öğrenip parkta buluşmalarımızı (ikimizin evleri de parka bakıyordu bildiğin çocuk parkı) hey gidi o parkta ne vidyolar çektik şaka maka. Sonra bir de birbirimizin camlarına geceleri lazer sıkardık hey gidi heeeey !Diyeceğim o ki Yasemin Hanım kızım, rica ediyorum yine gel, hep gel hatta yerleşmeye gel, tatile gelme, komple gel dükkan senin, hatta gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri. Yasemin Hanım !

5 yorum:

gülş dedi ki...

herkeste ağır bir 1980 etkilenmesi var bu aralar :) hayırlısı olsun diyorum!

---OPTiO--- dedi ki...

insallah Yasemin Hanim dönerler efendim :)
temelli hemde :)

Emir dedi ki...

yasemin geldiği gece çılgın partimizde boy gostererek gonulleri fethetti.
iyi ki gelmiş.

yau o gün benim cep telefonumun şarjı bitti ayıp oldu size.

Adsız dedi ki...

o lazeri insanın gözbebeğine tutanlar vardı. kafaları patlatılasıca insanlar. kırmızı noktalı dolaşırdık hep :)

Emir Bey dedi ki...

gülş : konserimize bekleriz herkesi o zaman =)

optio : bakalım :)

emir : kes !

eysean : dövcen onları !