Salı, Kasım 27, 2007

Somewhere Only We Know *

Gönül isterdi ki hava çok daha güneşli olsun bir miktar sarı / turuncu ışığımız da olsun bu güzel yüzlerde ama nasip, mankenlerim Buket Hanım ve Emir Efendi' ye teşekkür ederim tabi. 15 dakika boyunca benimle okulu gezip çişitli pozlar verdiler. Zaten birisi en yakışıklı öbürü de en güzel olunca büyük bir sıkıntı yaşamadık. Mekan olarak okul bahçesini kullandık.
Bu dört fotoğraftan anlamanız gereken şudur ki biz Emir Efendi ile bazen çok samimi, bazen mesafeliyizdir ama genel olarak yan yana geldik mi fakkıırrrr oluruz. En çok eğleniriz. Çok şükür ki bu aralar girdiğimiz her türlü ortamda beraberiz pek mutluyum. Emir Efendi iyi davulcudur, ritmde de Emir Efendi iyidir. Yok yok Emir Efendi ritimde iyi.Bunlar da geçtiğimiz pazartesi günü denk geldiğimiz değerli arkaşlarımın bir kısmı. Bir gün okuldaki tüm arkadaşlarımın fotoğrafını çekip hepsinin hakkında birer cümle yazasım geldi aslında, biraz mı baya mı zor bilemedim.

Bugün en değerli dostlarımdan Avukat Melis Hanım' ın doğum günüydü, evet 37 yaşına girdi ama hâlâ çok genç durur, karşılıklı sevgi saygı cümleyi toparlayamadım. Kendisine şu kupleyi armağan ediyorum :

içimizdeki şeytanlara zülfikârlarla saldırdık
gözyaşlarımızı bitti mi sandın

Söz veriyorum ben de içinde zülfikâr geçen bir şarkı yazacağım biliyorsun tarikatçı yanımda vardır Melis Hanım, neticede dediğim o ki seni severim bilirsin.

Bugün şunu görüdüm ki iki genç bayan arkadşımız müzisyenlik yoluna girmiş ilerliyorlar, hem de enstürmanlarına öyle yakışıyorlar ki, bir tanesi Bahar Hanım, davulcu; öbürüyse Çiler Hanım gitarist ve solist. İkincisini mesleki yönden daha yakın buldum aynı şeyleri yaptığımızdan olabilir. Hatta bir baktık sesi şahane, hooop dedik bizim gruptan bir geçeceksin o zaman kendin ünlenmeden evvel. Bahar Hanım' ı da alacaktım grubuma ama Emir Efendi var onun işini yapan ve kendisiyle bin senedir tanışıyoruz, tanışıklık kıdemi olarak Emir Efendi üstte; yoksa iyi çaldığından değil. Ha ne diyorduk, bu gençler ilerde dinlemekten çok keyif alacağımız bir repertuar oluşturma eğilimindeler. Hevesle bekliyoruz, kendilerinden daha hevesliyim desem yeridir. Bugün çaldıkça daha çok sevdim başlıkta ismi geçen parçayı. Bulun dinleyin.

* Başbaşa bir yerlere gidelim bebeğim (Şarkının adının Türkçe' ye çevirisi tarafımca yapıldı.)

NOT : Mehmet Ali Birant adlı en düzgün Türkçe konuşan ve en mantıklı yorumlar yapan haber sunucumuzdan yine güzeller güzeli bir cümle geldi az önce akşam haberlerinde ve dedi ki :

Haydi şimdi haydi şimdi haydiii,
Kürt sorununu çözmenin tam zamanı tam zamanı şimdiii.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bu kadarını yapmış olamaz!

Bahar dedi ki...

sen bana kötü bişi mi dedin :)

Emir Bey dedi ki...

eysean : gözümlen gördüm =) gülümsedi bir de =))

bahar : hayır aksine, emir ile eskiden beri çalmasaydık onu atar seni alırdım grubuma dedim =)

Bahar dedi ki...

ha iyi o zmn :) evt ya bence de ben emirden daha iyi çalıyorum :)))

Emir dedi ki...

o sizin yakışıklılığınız emircim.
Buket hanımda pek hoş hakikatten.

bahar ve çilerlerin yerinde olsam grubun adına SEXİES koyardım.
uheuheuhe aparçiğğğğğğ

---OPTiO--- dedi ki...

fotograflar süper..sizin arkadas grubunuza imrendim yine..
ahh ahh genc olmak vardi..

melis hanimin dogumgünü kutlu olsun..nice senelere mutlulukla girsinler insallah..

saygilar :)

fijibaha dedi ki...

mehmet ali birandı sevmem

neyse
siz bu taşoda konserinde olabilecek en gec saati alın malum çalışanımız var çalışmayanımız
var demi
ama

Emir Bey dedi ki...

bahar : evet.

emir : apark !

optio : teşekkürler =)

fijibaha : gelin lütfen !!

gülş dedi ki...

fotoğraflar gerçekten çok hoşuma gitti, böyle içimi açan katalog çekimleri falan vardır hep onlar türevinden. gözünüze sağlık emir bey, modellerinize de birer nazar boncuğu armağan edelim =)

Emir Bey dedi ki...

gülş : mersiii =)

öml dedi ki...

abıııı daha yeni gördüm kuzum :)

Emir Bey dedi ki...

yaaa