Cumartesi, Kasım 24, 2007

Taşoda Geliyorum Demez

Bu hafta ev halkım (değerli annem ve ağabeyden oluşur bu halk) tarafından bu şekilde görüldüm genelde, okuldan geç saatlerde dönüp odasında ders çalışan insan şeklindeydim. Neticede Türkçe hariç tüm derslerimden fena notlar aldım (abartmayı sevmem not konusunda aldığımı söylerim) bakalım önümüzdeki sınavlar bize neler gösterecek. Bundan ayrı olarak da bir şey yapmadım, beni diplomasi tarihi dersine çalşıtıran değerli Lordum Serkan Bey' e ne denli teşekkür etsek azdır, hoş gerçi kendisi beni çalıştırın dediğim zaman kontak anahtarıyla kolumu dürtüp ateşlenen motor sesi çıkaran bir insandır ama, biz Lordumuzu iyisiyle kötüsüyle sevdik.
Resimlerde de göreceğiniz üzere Emir Efendi ile beraber çok mühim işler içersindeyiz gayri, üst soldaki resimdeki bayanın da bu işlerde parmağı var evet, müzik sektöründe bir noktada daha atılım yapmak üzere yeni bir çevre kazanmış bulunuyoruz, sadece müzikle alakalı değil aslında. Gözlemlerim(iz) sonucunda bir çok iyi insanla tanıştığımızı ve daha da tanışacağımızı anladık biz. Yarın da bu işlerin müzik koluyla alakalı bir işler daha çevireceğiz dur bakalım hayırlısı.

Müzik deyince akla (tamam şimdi buldum) hemen onun adı gelir (taşoda taşoda taşoda). Görünen o ki bu konserde Emir Bey grubumuzuda biraz değişiklik olacak, öncelikle tam belli olmamakla beraber değerli arkadaşımız Alper Bey muhtemelen kanunuyla bize eşlik edemeyecek, sonralıkla klasik kemençesiyle Nağme Hanım bize eşlik edecek ki bugün gerçekten keyif aldığımız bir çalışma yaptık, bize bunu da çalabiliriz diye The Blower' s Daughter' ı göstermesi, mutluluktan havaya uçurdu bizi desek azdır. Tarzımı uyuşuyor yani. Ayrıca ben kendi sesime bir destek istiyordum ne zamandır ve her takdir ettiğim grubun da bir yardımcı solisti vardı. Biz de yeni yeteneğimiz Çiler Hanım' ı da kattık grubumuza kendisiyle de ilerleyen günlerde çalışacağız.

En önemlisi ise :

13 veya 14 Aralık saat 17.00' den sonraya kesinlikle iş koymayın, tüm herkesi konserimize bekliyoruz. Gördüğünüz gibi daha ne tarih ne saat belli ama gönüller bir olsun yeter. Konsere gelenlere kaliteli müzik sunmaya çalışacağız, keyifli anlar yaşatmaya da çalışacağız keza. Buyrun bekleriz.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Amin.

Tugc dedi ki...

Ben o 2 tarihte 2 güzel final sınavı oluyor olacağım ama kalbim sizinle olacak, söz :)

Cansu dedi ki...

Valla İstanbul'da olsam iki elim kanda olsa gelirdim konsere...Of of

Püstüklü Mama dedi ki...

Ne zaman? Nerede? Bu kez gelmem lazım :)

Emir Bey dedi ki...

eysean : olmayacak duaya amin demiyoruz umarım =)

tuğçe : mersi :D

cansu : eli kanlı insanlar görmek bizi gerçekten korkutabilirdi =) teşekkür ederim, bir başkasına gelirsiniz siz de =)

püstüklü mama : okulda garanti kültür merkezinde süperdorm yanında zaten buna gelmelisiniz hakikaten =) siz gelmezseniz kimler gelsin =)

batu dedi ki...

olm, heyecanlandım emirim ya, merakla bekliyoruz!

Emir Bey dedi ki...

troy : merak etmek iyidir evlat =) bizden başka konser için heyecanlanan birilerinin olması ise en mutluluk verici !

Hanife dedi ki...

profil resminde kendimi gördüm resmen:)

öml dedi ki...

morunan giyince "karizmatiş" katsayısı 38 ile çarpılmış. heeelloo se... neyse...

Emir Bey dedi ki...

hanife : ehehehehhe =) ev hali işte =)

morbid : yu nov ay em e bit fakır =)

Emir dedi ki...

zoboooooooorrrrrt

Emir Bey dedi ki...

senin ben ta lacuna coil !