Pazar, Aralık 30, 2007

Şırek

Baktım ve dedim ki siyaset okuyup bir köye dahi muhtar olamayacağıma doktor olur adam keser, stres atarım en azından. İyi demişim değil mi, bu bayanlar da beni desteklediler.
Derya Hanım sağolsunlar pek hoş bir mekan ve damak tadı kazandırdı bugün bana, manzarası da güzel mi güzel. Hem gündüz hem akşam manzarası güzel yahu !
Soldan sağa değerli bayanlarımızı tanıtmak gerekirse Ecem Hanım, Tuğçe Hanım ve Derya Hanım. En sağdakini kendimi bildim bileli tanıyorum desem yeridir.
Burda benim arkamda neredeyse kaybolmuş bayan da Didem Hanım, onunla kardeş aslancığız sanırım, dönemdaşız. Kardeş aslancık diye bir şeyi ben salladım.
Salladım deyince aklıma geldi "al kızını koy çuvala salla salla vur duvara" gibi bir türkü var ve bu tip türkülerin varlığı beni halk müziğinden soğutuyor.
Grafiti yapıyormuş gibi bir havamız da yok değil hani, üstelik insan ağzında maske de olsa fotoğraf çekerken gülümsüyormuş, bunu da öğrendik. Bu da böyle bir hatıram.
Genç arkadaşlarımızla Şırek izledik bugün, beraber eğlenmek güzel, şayet biraz eğlendirebildiysek gençleri ne mutlu bize. Şükretmek gerek.

NOT : Böyle resim altına birer cümle formatında
yazmayı pek özlemişim onu farkettim
hey hey !

6 yorum:

curie dedi ki...

Vakt-i zamanında;tıp,tıp olursa psikiyatri,baktım fm (fizik?!) işleriyle aram iyi değil,o halde psikoloji,şu anda o da olmayaraktan siyaset okuduğumu,içimdeki bitmemiş konservatuar aşkını da düşünürsek,bir insanın geriye gitme sürecini mi ele almış oluruz,yoksa bambaşka bir sürece girmiş olduğunu mu,ya da bu,sürece nereden baktığımıza mı bağlı? =)
Fotoğraflar bana flasback yaşattı,içlendim.Ama eğlenceli olmuşlar,o ayrı.Hele giriş cümlesini okuduğumda içimde hoş bir umut oldu:Baktım bir baltaya sap olamıyorum,bir cerraha neşter olsam da şükür =)
Latifeler bir yana hayatımızda,hayırlısı neyse o olsun efenim;reklam kapsamnına girmeyecekse,manzarayı muazzam bularaktan,sebebiyet veren yerin adını öğrenebilir miyim ?

Sevgi-saygı
Mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum.

gülş dedi ki...

korktuk emir bey depresyonda mı neden hiç yok bilok ortamlarında diye =) aman diym tikkat edin kendinize efenim. sevdiğiniz herkesin sizinle olduğu güzel sağlıklı bir sene diliyorum!

Emir Bey dedi ki...

curie : nıhahahha manzarayı söylemem ama hakikaten pek hoş bir yer bakarsınız bir gün hepberaber gidilir =)

gülş : yahu her gün yazıyorum insaf !

Unknown dedi ki...

ben 1tane doktor tanırım heheh;p emir seviyorum yazılarını

Emir Bey dedi ki...

böcek hanım : o doktorun doktor olacağı gün beni korkutuyor çok fena !

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

dooktor olunca da adam kesilip stres atılmıyor ne yazık ki :) maksimum kan alıp tetkik kağıdı dolduruyorsun ilk 6 sene
boyunca :) daha stres küpü oluyorsun velhasıl..