Perşembe, Şubat 14, 2008

Sevgiler, Saygılar

Merve Hanımcığın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak şu an Feridun Düzağaç' ın albümünü dinliyorum, biliyorsunuz en çok her ne yaparsa yapsın seveceğim sanatçıdır kendisi, bu yüzden taraflı fikirlerimi sizle paylaşmaya gerek pek duymuyorum ama sevgilerimi ve saygılarımı Merve Hanım' la paylaşmaya gerek duyuyorum. Sevgiler size Merve Hanımcım ! Sevgiler ! İyi ki varsınız iyi ki benimle berabersiniz -sanırım yine romantik / duygusal bilogıra bağlamak üzereyim- iyi ki sizi çok seviyorum iyi ki yanınıza hep mutlu oluyorum. Bir şekilde sevdiği birileri olan herkesin sevgililer günü kutlu olsun. İkinci geleneksel sevgilili sevgililer günümde beni yalnız bırakmayan Merve Hanım' a bir teşekkür de bu yüzden.


Gelelim diğer konulara, beni sağolsun günlerdir çileden çıkaran hiç bir soruma cevap vermeyen advisor ıma burdan hiç bir şey göndermiyorum hissettiklerim bana kalsın. Ayrıca yine gerekli yerlede kritik yardımlarını esirgemeyn eski advisoruma da saygım sevgim sonsuz, üstelik sanırım eski advisor um yine advisor um oldu. Mutluyum çok. (advisor = rehber öğretmenden fazlası)

Aldığım enteresan dersler Art of Animation ve Ottoman Musical Practicum, ikisi de dörder saat ama ne yazık ki ikişer kredi, ayrıca %50 sini alabildiğim bölüm derslerimden Intorduction to Turkish Politics beni özellikle heyecanlandırdı. Bu dönem not ortalamamı Allah kısmet ederse çok yukarılara çekmem gerek ki geçen dönemki ayıplarımı az da olsa örteyim.

Bir de Emir Efendi' nin arkadaşı olması sebebiyle tanıştığımız Şenay Hanım' a çok teşekkür ediyorum, zevkime göre olduğunu hissettiği gerçekten pek hoş bir çok şarkı gönderdi bana hem genel kültürümü arttırdı hem de kulaklarım şenlendi.

Bir de yarın mühim bir Antalyalı ile görüşeceğiz inşallah.

Ayrıca Merve Hanım' la da paylaştım İstiklal' de karşımızdan gelen bir turist gruba "hepi sen valentin deeyzz" diye sarılıp hepsini sırayla alnından öpmek geldi içimden, yapmadım o ayrı, yapsaydım eminim apayrı olurdu, bir dahaki iç gelmesinde inşallah.

9 yorum:

düşlerin sahibi dedi ki...

Benden de bol bol sevgiler...
İyi ki varsın, iyi ki, iyi ki, iyi ki, kikirikiri!

Cansu dedi ki...

Nice nice Aziz Valentine:P günleri görmeniz dileğiyle:D

Allah mutluluğuzu daim etsin:)

Emir Bey dedi ki...

merve : bakıyorum da bilogır imajı çizmekte üstünüze yok beybe =)

cnslgy : amin =)

radiopanic dedi ki...

demek ki istiklaldeki turistlerle iletişime geçme konusunda istekli tek insan ben değilmişim.

orçay dedi ki...

"Bir şekilde sevdiği birileri olan herkesin sevgililer günü kutlu olsun." demişsin. teşekkürler . . .
edvayzır da iyi olmuş . . .

asdfgh dedi ki...

söz ver şarkısı çok iyi olmuş; fazlasıyla f.d. kokuyor. klibi ise f.d. devamlı söz ver desin, şarkı hiç bitmesin isteği uyandırıyor insanda loituma misali.
bu yorumu yazarken gülüyorum. niye olduğunu da senden başkası anlamayacak ya olsun, haha.

Emir Bey dedi ki...

joleneda : herkesin benzer hayalleri olabilir ama değil mi =)

orçun : beni sevdiğini söyleyeceksen açık konuş delikanlı ! edvayzır iyi oldu ferahladım.

indis : albümü beğendim şahsen
ben bu anı yaşamıştım hissi

curie dedi ki...

efenim yoğunluktan ancak yorumlayabiliyorum yazınızı,kusurumu hoş görünüz.teşekkürünüz için ayrıca teşekkür ederim.o sizin zevkiniz.her daim kulakların şen kalması dileklerimle =)

Emir Bey dedi ki...

curie : =)