Cuma, Mart 07, 2008

Signomi *

Efendim geçtiğimiz perşembeyi okuldaki tanımadığım bilogırlarla denk gelme günü ilan ediyorum, öncelikle Çimen Hanım ile denk geldik, kendisi çok karizmatik (ve kendisinden bekleyeceğim) bir şekilde Ezginin Günlüğü Konseri' ne bilet almaya gidiyormuş Bümed' e ve sırf laf olsun diye kendisine Çimen Hanım değil mi gibisinden iğrenç, klişe, soru cümlesi mi ne belirsiz bir giriş cümlesi yaptım akabinde kendimden tiksindim, neticede kendisine biraz daha sepya (kahverengi tonları demekmiş ben sehpanın yanlış söylenişi sanardım senelerdir) tonlarda hayal etmiştim profil fotoğrafından olsa gerek ahahah, ne diyordum evet, sonrasında animasyon dersine gitmiştim lakin o an hatırladım ki bir resim defterim yok hâlâ, çantamı sınıfa bırakıp kantine gitmek üzere çıkarken Gamze Hanım ile denk geldik bu sefer, bu durumda da kendisinin biloğunu okuduğum için sanki tanışmışız hissiyle bir merhaba veya bir nasılsın demeksizin sınıf şurda yahu gibi bir şeyler dedim. Evet bu durumda okuldaki iki esrarengiz bilogırla daha tanışsam da onlar kuvvetle muhtemelen tanışmadan evvel benim daha dengeli biri olduğumu düşünüyorlardır. Hasılı kelam bunlar da böyle anılarımdır. Bir de ne diyeceğim asıl (ahahaha en sevdiğim devam cümlesi girişi) sağ taraftaki linklerin altına milyonlarca resimli link koydum ama orayı doldursunlar diye değil girilsin bakılsın gezilsin feyz alınsın diye. Aklınızda olsun yani değişiyor onlar arada bir ayrıca.

* Ezginin Günlüğü' nün mükemmel bir parçası, beni bu parçayla tanıştıran Begüm Hanım' a da ayrıca teşekkürler, her anlamda hoş her anlamda güzel, yoksa söyleyin yükleyelim.

8 yorum:

Püstüklü Mama dedi ki...

Geçen çarşamba da yılın en centilmen bloggerı seçtiğim Batu Bey'e demiştim ben de birden, "Batu Bey'di di mi?" diye üzerindeki GS formasına rağmen :)Blogları okuyunca tanışmış oluyorsun zaten.Bu arada bir merhaba nasılsın muhabbeti döndü hatırlıyorum ben :)Seni görmesem daha çok arardım ben o sınıfın yerini.

Hoş bir sürpriz oldu benim için de aynı dersi alıyor olmak. Yalnız geç almakla geride kaldım ben. Çizemiyorum pek :)Neyse, geliştireceğiz kendimizi zamanla.

Şarkıyı rica edebilir miyiz? Youtube'den dinledik, pek beğendik.

Tanıştığımıza memnun oldum ben :)

Çimen dedi ki...

İçimde bugünlerden birinde karşılaşacağız gibi bir his vardı zaten.
Beklediğin sepyaya göre biraz kırmızısı fazla çıkmış olabilirim :)
Ben de memnun oldum tanıştığımıza
:)

dide dedi ki...

şarkıyı aradık, taradık, bulamadık efendim :/

Emir Bey dedi ki...

mama : bu hafta görüşelim =) ahah =) vallahi hocanın yaptıklarına baka baka baya bir şeyler çiziyor insan.

çimen : heheh biraz kırmızısı fazla kaçmış cümlesini ben kuracaktım sonra vaz geçtim kestiremedim ayıp mı olur diye =) demek olmazmış =)

dide : yükledim yukarıda =)

Çimen dedi ki...

hihi :)
bu arada "falling slowly" diye bir şarkı koydum geçenlerde biloga, dinleme fırsatın oldu mu?

Emir Bey dedi ki...

çimen : eveeeeet !

Çimen dedi ki...

beğendin mi :)

Emir Bey dedi ki...

çimen : evet =)