Cumartesi, Kasım 01, 2008

Konserin Ardından

* ilk iki fotoğrafı çeken Ozan Bey'e teşekkürlerimizi borç biliriz...


Onor Bumbum'un müziği gerçek anlamda çok beğendiğim bir müzik, ilk kez canlı dinleme şansım oldu açıkçası (Roxy'yi saymazsak) ve ses düzeni ne kadar başarısız olursa olsun, müzik çok güzeldi. Demek neymiş ses problemi her ortamda yaşanırmış (oha Studyo Live'da da mı) bu sırf bana ve Taşodalara mahsus değilmiş. Konsere gelen gelmeyen herkesi bilokta sağ alt tarafa koyduğum Onor Bumbum resmine tıklayıp şarkılarını bir kez de güzel ses sistemiyle ev ortamında dinlmeye davet ediyorum, beğenmemenize ihtimal vermiyorum.


Ben de nacizane Onor Bey'in Kuğu isimli pek naif minik bir eserini seslendirdim, şarkıyı öyle seviyorum ki -söyleyince daha da arttı bu sevgi- albüm yapsam okurum o derece. Burda en sağdaki benim, boynumda da 27 derece 23 dakikalık hisli şarkıcıyım ben açısı var. Ortada sırtı dönük klavye çalan Onor Bey, en solda üzerine ışık vuran insan ise klasik kemençe sanatçımız Nağme Hanım. Bu arada sanırım ciddi anlamda ilk konuk olduğum konserdi bu konser, o yüzden yeri çok ayrı benim için. Sahnede söylerken kendi sesimiz gayet güzel geliyordu, seyircilerimiz inanılmaz güzeldi, çok vefalıydılar, ne denli teşekkür etsem az, umarım bir nebze olsun beğenmişlerdir yorumumu.


Tabi ki gecenenin bir diğer mühim ismi Emir Efendi'ydi ki kendisi Köpek şarkısını söyledi nedense Orhan da artık hikayede. Böyle bir Emir Bey kadrosu pozumuz olsun istedik, çektik. Gelen tüm dostlarımıza nice teşekkürler ve bizleri davet ettiği için Onur Bey'e de sonsuz teşekkürler ve tabi ki hep yanımda olan her notasıyla kalitemi arttıran Nağme Hanımcığ'a.


mesaj atmadın, belki yine onu rüyanda gördün
geri aramadın, belki bu sefer gerçekten döndün
beni yaraladın, aslında hiçbir şey yapmadın
kendini aradın tekrar sevebilmeye çalıştın

kuğuymuşsun sen kanadı kırık
iyileştiririm ben kendimi bırakıp

anlık susuyorsun, binbir şey geçiyor aklından belli
sonra duruyorsun, anladığımı anlayıp gülüp,
öyle bakıyorsun, beni burdan alıp götürüp,
öyle bırakıyorsun, bunların hiçbirini bilmeden

kuğuymuşsun sen kanadı kırık
iyileştiririm ben kendimi bırakıp


10 yorum:

asdfgh dedi ki...

onor bumbum mümkünse herkesi -nasıl diyor o- spamlesin.

Damlo dedi ki...

güsel geçtiğine sevindim,artık teskereyi beklicez napalımm.

Emir dedi ki...

NAGME DE BUMBUM DA SEN DE ÇOK İYİYDİNİZ TEBRİKLER..

Emir Bey dedi ki...

indis : peki :)

eğrelti : hayırlısısyla =))

emir : sen de hiç fena değildin eheh :D

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba Emir Bey,

Nasilsiniz yahu?

Yaz harikadi mi senin icin?

Esim dedi: Sanirim Emir Bey Finland'a gitti. Dogru mu? Nasil bu ulke senin icin?

Onor Bumbum muzik grup bilmiyordum. Internet'den dinledim. Cok orijinal. Ama sanirim senin favori Kuğu = Swan sarki yok - couldn't find the Swan song on their website :)

PS: Fenerbahce ve Besiktas cok iyi degil bu hafta - Ama ogrendim yeni Turkce deyim: "Her seye ragmen" :)

Yine gorusuruz,

Mutlu bir hafta senin icin. "Uyu uyan" yedi gun :)

PS: "Uyu uyan" = The title of another bumbum song :)

Suleyman.

scarlet dedi ki...

gelemedim :(
ama güzel geçmesine çok sevindim.

Emir Bey dedi ki...

süleyman : İyiyim yahu. =) Türkçeniz gün geçtikçe güzelleşiyor. Evet eşiniz doğru demiş, yazın 3 haftalığına Finlandiya'ya gittim bir 10 gün kadar ordan bir aileye konuk oldum 10 gün kadar da dünyanın farklı yerlerinden gelen gençlerle müzik kampında kaldım. Hayatımın en güzel hafatalarıydılar herhalde, Finlandiya da mükemmel bir yer benim için. Onor Bumbum güzel ve kaliteli elektronik müzik yapar, belki Kuğu'nun benim söylediğim halini koyarım buraya yakında ordan dinlersiniz. =) Yorumunuza da çok sevindim ayrıca, tekrar görüşmek üzere. Sevgiler saygılar !

scarlet : ne demek efendim, ben de kendi adıma sevindim =)

eroy dedi ki...

davetiniz için teşekkürler beyim. nice zaman sonra görüşmek güzeldi. pek bi asosyal depresif ve neşesiz gibidiysem de affedin.
tekrar görüşmek dileğiyle..

Adsız dedi ki...

3 sene önce gözümün seyir defterini okuyup hüzünlenip istanbulu özletmiştiniz bana..ve tolunayı elbette..o sımsıcak arkadaşlıklarınızı kıskanmıştım tatlı tatlı..emirin bateri çalışı gelmişti gözümün önüne..oysa beni tanımıyordu bile..bi kaç gün önce en kadim arkadaşıma flying dinlettim çok beğendi.. ve nilüfer..bugünse bi bakıyım dedim..lezzetli çalışmalarınız kaldı yine damağımda..ne güzelsiniz..tolunayı özlettiniz bana.. tolunay özeldir bi çoğumuz için..ne güzelsiniz..umarım bi gün canlı dinleyip keyiflenirim.. :) Merve Çağlayan Adem Tolunay Anadolu Lisesi 2007 mezunu..

Emir Bey dedi ki...

teşekkürler bu güzel yorumunuz için, denk gelmek dileğiyle!