Salı, Aralık 23, 2008

Taşoda Kış Konserleri ve Emir Bey Konseri



Emir Bey Konseri
Saat : 17.00 - 18.00
Yer : GKM / Boğaziçi Üni.
Tarih : 25 Aralık Perşembe

Emir Bey grubu olarak 25 Aralık Perşembe günü, Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi'nde saat 17.00'den 18.00'e kadar bizi dinlemek isteyenlerle buluşacağız. Taşoda Konserleri'nin kış ayağı olan bu güzel salon konserimize her yolu düşeni, aklından geçeni bekleriz, etkinlik ücretsiz olup, saat 24.00'e kadar sürecektir, perşembe ve cuma günü 17-24 arası okulun bir çok grubunu dinleme fırsatı bulacaksınız.

Tahmini Emir Bey Repertuarı :

Yeni Türkü - Resim
Keren Ann - Where No Endings End
Onor Bumbum - Kuğu
Dave Matthew's Band - Grave Digger
Acil Servis - Bebek
Yeni Türkü - Dostlar Arasında
Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi
Anathema - Flying
Müslüm Gürses - Nilüfer
Yalın - Keşke
Yeni Türkü - Bana Bir Masal Anlat Baba
Emir Aksoy - Cennet Bahçesi

Gönlümüzden geçen oydu ki tamamen yeni eserler çalalım her Taşoda konserinde, ama çalışma vakitlerimizin az olması ve kaliteden ödün vermek istemeyişimiz, bir de bize ayrılan sürenin bir saate çıkması, bizi önceden çalarak Emirbeyleştirdiğimiz parçalardan da çalmaya sevk etti, ama Taşoda'da ilk keza çalacaklarımız çoğunlukta yine de. Umarım kendi aldığımız keyfi sizlere de yaşattırabiliriz. Ayrıca okulumuzun değerli müzisyenlerinden Nil İpek Hanım'ı da "konuk san'atçı" geleneğimizi bozmayarak Resim şarkısında bize eşlik etmesi için davet ettik, kulaklarınızın pasını iyice silebilelim diye. Saygılar, sevgiler.


GKM'ye geliş : Rumeli Hisar Üstü otobüsüne binilerek Etiler'i dalan geçince Basın Sitesi durağından hemen sonra gelen Cengiz Topel durağında inilir. Otobüsün gittiği yöne doğru yürünülür, karşımızda bir çim saha vardır, kavşaktan karşıya dikkatle geçilir, sola doğru dönülür, saha sağ tarafımızda kalacak şekilde kaldırımdan 100 metre kadar yürünür ve saha bitince sağ tarafta dev bir Superdorm girişi görülür, ordan içeri girilince Superdorm'u karşımıza alınca Dorm'un sağ yanında kalan modern mimarili bina GKM(Garanti Kültür Merkezi)'dir.

Rumeli Hisar Üstü otobüsleri :

Taksim/Beşiktaş (559c)
Kabataş/Beşiktaş (43r)
Şişli/Mecidiyeköy (59r)
Sarıyer/4.Levent (59rs)
Kadıköy/Boğaziçi Köprüsü (125)

Bu otobüslerden 559c ve 43r aynı zamanda Zincirlikuyu'daki Metrobüs'ün son durağından da geçmektedirler. Tüm dünyadan katılımları bekliyoruz.

Not : Bu denli detaylı yol tarifi şu yaşıma dek yapmadım bravo bana !

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ay çok da düşüncelisin tatlım=)

Emir Bey dedi ki...

merve : mersi dostum =)

Damlo dedi ki...

ben de ben dee sonundaa

gülş dedi ki...

geçen yıl emir bey'i bizzat canlı izlemiş bir şahsiyet olarak herkese şiddetle tavsiye edeceğim konserdir. lakin bu sene ne yazık ki iş ve okul dünyasının yoğun rekabeti bu muhteşem konseri kaçırtmaktadır bana (kaçırtmak?!). o değil de emir beyciğim, acaba diyorum yalnızlık senfonisini her ne kadar söz müziği sezen aksu'nun olsa da, ilk seslendireni ve albümüne koyanı olan sertab erener'le anmak daha mı iyi olurdu? siz ne dersiniz? ihtiyacınız olmadığını bilmeme rağmen iyi şanslar diliyorum size. nağme'ye de özel selamım var :)

mithatcan dedi ki...

Emircim koro calismamiz var galiba yarinki toplantida detayli konusup olmadi gec saatte baslatiriz, nasilsa hocayi ben birakicam persembe gene =)

Damlo dedi ki...

ehehe kesin gelioruuum :D:D

Emir Bey dedi ki...

gülş : kendimi ekşi sözlüğe yazılmış gibi hissettim efendim, teveccühünüz =)

mithat : bekleriz efendim, nasıl isterseniz =)

eğrelti : bekleriz efendim :D

Hanife dedi ki...

offf ya o gün kliniğe gitmem gerek=(

Damlo dedi ki...

tebrik ediorum, çok güzel anlardı teşekkürler :))

deryik dedi ki...

nasıldı nasıldı? gelemedim göremedim, ama daha bissürü taşoda var diğ miğ. güzel geçmiştir hem kesin.

Emir Bey dedi ki...

hanife : nasip

eğrelti : mersi :D

deryik : gelirsiniz ben daha en az 10 taşodaya çıkarım :P