Çarşamba, Temmuz 01, 2009

Mezuniyet Balosu


Yok efendim, benimkine daha biraz var da Merve Hanımcığım dün balosunu da gerçekleştirdi, bana da kavalyelik yapmak, sandalyesini ittirmek, efendime söyleyeyim dans etmek (yavaşça) ve dans edememek (hızlıca) düşerdi. Kendime düşenleri yaptığımı düşünüyorum, Merve Hanım'ın bir grup -hep görüp de resmen tanışmadığım- arkadaşlarıyla da vesileyle tanışmış oldum. Aklımda ismen kalan -diğerleri genelde görsel olarak kaldılar- Egemen Hanım'ı pek sevdim. Her neyse Merve Hanım üzerinize afiyet pek güzellerdi, biraz nazar değmiş olacak ki yediklerinden zehirlenmiş, rahatsız şu an kendileri, burdan o kem gözlere bu da yapılır mı hiç, böyle de olur mu, hiç yakışıyor mu yaptığınız diyorum. Neyse portaks adlı Baltalimanı'ndaki mekandaydı mezuniyet. Hasılı kelam yeri güzeldi müzikler güzeldi, insanlar da baya güzeldi, eğlenen insanları görmek farkında olmadan beni de eğlendiriyor. Neticede Merve Hanım ve pek sevimli arkadaşları ile güzelce ve uzunca vakit geçirmiş olduk. Bu da böyle bir ânımdı. Henüz fotoğraf yok sanırım, evet yok.

4 yorum:

Melmoth dedi ki...

eglenen insanlarin yaninda olmak, onlarin eglencesine, mutlu ve coskulu anlarina taniklik etmek beni de gercekten eglendirir, hafifletir, gülümsetir.

merve hanimi tebrik ederim, darisi senin basina.

Eylül dedi ki...

Yahu Merve hanım ne kadar güzel olmuş, ne kadar sade ve dozunda ve ne kadar hoş yahu! Çok beğendim bayıldım tebrik ederim :)

Emir Bey dedi ki...

melmoth : sağolun efendim ve tabi ki amin =)

eylül : iletirim efendim.

merve dedi ki...

ay bir süre bakamamıştım şimdi gördüm yorumları..
çok çok teşekkür ederim=))
beğendiğinize çok sevindim=)