Cuma, Aralık 07, 2012

Neyin Yoğunluğunu Yaşıyorsam


Son 2-3 haftadır daha cumartesi pazar gününden önümdeki haftanın tüm günlerine en az bir program geliyor ve ecnebilerin "full throttle" bizimse "tam gaz" yahut "yardırmaca" tabir ettiğimiz yoğunluk seviyesine ulaşıveriyorum. Çok kısa yazacak vaktim var yahu olacak iş değil! Nokta nokta yazıyorum o yüzden:

. 7 Aralık Cuma, yani artık bugün oluyor, akşam saat 21:30'da Nil İpek Hanım'la beraber 60m2'de sahne alacağız. Kendi şarkılarımızı ve sevdiğimiz bazı şarkıları söyleyeceğiz, samimi bir etkinlik olacak gibi, bekleriz. Detaylara şuradan ve buradan ulaşabilirsiniz.


. Bir diğer Emir Bey haberimiz ise şudur ki, bugün yaptığımız provanın sonunda haydi bir şeyler kaydedelim dedik, Buğulu Camlar'ı kaydettik Nil İpek Hanım'la. Kendisi zarif sesiyle bana eşlik etti sağolsun, çok daha önemlisi bu şarkıyı beğenerek bana mânen eşlik etti ki bundan daha değerli bir katkı olamaz zaten. Bu yeni kaydı da ister bu paragrafın altındaki oynat tuşuna basarak, ister buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz.


. Bir diğer keyifli haber SBR'nin yeni oyunu "Annemin Cinayet Listesi"nin 11 Aralık Salı günü ilk gösterimini yapacak olması. Bunu neden yazıyorum peki? Çünkü bu keyifli oyunun içinde geçen 3-4 keyifli parça benim elimden çıktı, bir başka yazıda genişçe bahsedebileceğim komik ve keyifli tesadüfler sonucu olaylar gelişti ve şu an Salı gününü iple çekiyorum. Etkinliğin detaylarına buradan ulaşabilir, buradan bilet edinebilir, buradan da SBR nedir diye göz atabilirsiniz.

. Merve Hanım'ın evinde tasarladığımız çağdaş kanepelerden, yıllar sonra görüştüğümüz Melike Hanım ve Bahadır Ağabey çiftinden, Canberk Bey'le Yiğit Bey'in evinde geçirdiğimiz pek keyifli kayıt sürecinden ve artık sayısı milyonları bulan mülakatlarımdan bahsetmeyeceğim bile.

. Ancak bahsetmeden geçemeyeceğim bir şey oldu ki dün gece Nil İpek Hanım'la yine bir müzisyene hayran olduk. İsmi Selim Saraçoğlu, yaptığı açıklamalardan anladığımız kadarıyla sanal dünyada pek yer almıyor, ancak çok zamandır canlı dinlediğim en güzel şarkılardı. Etkileyici bir besteci, gitarist ve solist. 25'inde Dunia'da çıkacakmış hemen notlarımızı aldık.

. Bir de şu tıraş köpüğü ne iğrenç şey, ne zaman sıksam yüzüme o koku beni Topçu Füze Okulu'nun tuvaletlerine götürüyor, geçen sene Aralık ortası, acemilik, soğuk. Aman!

. Son olarak Ilgın Hanım kart atmış ama gelmedi, neyse ki kendisi çok öngörülü bir insan, kartın fotoğrafını çekmiş, yolladı. Değişik değişik insanlarız sonuçta hepimiz.

2 yorum:

operadaki fantom dedi ki...

Tıraş köpüğünün markasını değiştirmeyi düşündün mü hiç evladım?

Emir Bey dedi ki...

Fantom: Bir sen akıllısın zaten!