Pazar, Mart 02, 2008

Çengelköy ve Dostlar


Efendim öncelikle bu güzeller güzeli organizasyonu yapan ve beni bu güzel insanlarla bu güzel yerde bir yere getiren bu güzeller güzeli insana çok güzel bir teşekkür borçluyum güzel gözleriniz huzurunda, teşekkürler Merve Hanım, her şey pek güzeldi. (9)


Tel Örgü grubunun karizmatik (hell yeahhhhh) gitaristi Caner Bey' de bizi şereflendirdi, kendilerini artık en kısa zamanda her yerde görmek istiyoruz, şu piyasanın adam gibi metale de ihtiyacı var ayol, fonda ise Korcan Bey, Ilgın Hanım' ı tedirgin ediyor.


Bunlar diğer güruha nazaran yeni dostlarım diyebileceğim Jön dostlar, içlerinde bir hiyerarşi yaratırsak Ezgi Hanımcık en yol arkadaşım olanı en eskisi, Ozan Bey en yönetmen olanı en filminde oynadığım, Pınar Hanım ise en sohbet ettiğim çay, hakve, djarum içtiğim. İyi ki geldiler, okula bağlayan birileri de olmalı değil mi ama ehehehe.


Bu karedeki arkadaşı tanımıyorum, neden böyle samimi bir poz verdik onu da bilmiyorum. Seneler önce yanımdan geçen bir taksiyi, açılan arka camı ve içerden sanki araba kendininmişçesine aşağı iniyorsan bırakayım diyen o sesi hatırlıyorum hayal meyal, gerisinden emin değilim. Sonra içkime ilaç mı attı ne yaptı artık, bir bağımlılık yarattığı âşikar.


Soldaki dostumuz Denyıl Mitçhıngbelg (dünyaca ünlü heavy metal grubu Gorgoroth' un solisti) yani en azından o günkü imajı öyleydi, bir de yaz geldi sanmış ama yine de severim keratayı, yıllar sonra gördüğüm sağdaki insan ise saçlarını benim için yeni boyamış olan arkadaşım Seda Hanım. Ortada kimse yok yanlış görüyorsunuz.


Caner Bey ve bendeki karizmatik havayı grubun geneline özellikle de Korcan Bey' e yayamamak gerçekten üzücü, ama olsun genelde güzel insanlarız biz, demek ki bir problem yok ortada. Ortamızda duran direk de o gün bizim gruptan biriydi, ama ne zaman tanıştık ne zaman samimi arkadaşlarımın arasına katıldı onu hatırlayamıyorum, yine de sohbet etmesi hoştur, dinlemesini bilir.


Hızlı yaşadı genç öldü adlı bu tabloyu yapan değerli dostum Korcan Bey kendimi burhan gibi hissettirdi bana hafif, her ne kadar onun yaptığına aile ve arkadaşlarca pek ihtimal vermesek de saçları gür yapmış gözüme girdi o açıdan, pasta da benden başka kimse beğenmese de tam benim damak zevkime göreydi vallahi.


Organizasyonun boun kolu yöneticisi olduğundan şüphelendiğim Ilgın Hanım' a da apayrıca teşekkür ediyorum, artık biz kardeşten öteyiz diyorum yanaklarından öpüyorum, evlerine gidiyorum falan arada bir. Ehhehehe. Ben de varım o fotoğrafta ama bakmayı bilene diyorum bir de, ayrıca kötü çıktım diye tag kaldıran insanlardan Merve Hanım gibi ben de pek hazzetmiyorum.


Yeni dostlar dedim ama sanmayın ki diğerlerinden azdır bu gençlere olan sevgim saygım, bir kere daha açıklıyorum iyice öğrenin diye, bir kere Ezgi Hanım zaten pek yeni değil, eskiden beri dostumdu, sonra deli olduğunu fark edince biraz mesafe koyduk ama az görüştüğümüz için bir zararı yok artık, ortadakiyle de tanışıklığımız eskiye dayanır keza, bir kenardaki işi bozuyor ama ahaha o da en hoş bir bayan arkadaşımız olduğu için kendisini affediyoruz. En solda da ben varım zaten ehehe.


Kendimi değerli hissettiren bugün sonunda kafasına bant bağlayıp ayağına babet giyerek beni tavlayan bu güzel bayana -ki bunlar beni tavlamnın en kolay yollarındandır, genç bayanların aklında olsun- bir kez daha teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız diyoruz alnından yanaklarından öpüyoruz, çünkü otobüsteki liseli linç girişimini unutmuyoruz asla. Ehehehe durakta bir saat güldüm kendi kendime.

En güzel bir haftasonunun da burda sonuna geliyoruz.

6 yorum:

Cansu dedi ki...

Tabloyu çok beğendim,nice nice senelere sevdiklerinle:)

orçay dedi ki...

tablo iyiymiş yahu, tablo hakkındaki gerçekler neler acaba (yapan kim, kara kalem mi o bi de güzel tablo yapınca insanlar nasıl veriyor hayret ;p)

cheshirecatunderthebed dedi ki...

şu piyasanın adam gibi metale de ihtiyacı var ayol









gey
boun bölüm başkanı egecan bey, ben naçizane merv'e sırnaştım sadece

öml dedi ki...

uyuz bir insanım.

Unknown dedi ki...

nice senelere emir beycim.bi de tag kaldırmak fln iyice bi feysbukçu oldun gözümden kaçmıyor

Adsız dedi ki...

o resimi BEN çizdim. yeter artık ben mütevazılığımdan kaybediyorum ne kaybediyorsam:D güzel bir gündü emir bugünden itibaren benim de bir blog'um var hemen reklamını yapasım geldi.