Pazar, Haziran 29, 2008

Yok Artık

Geçtiğimiz yaz verdiğimiz Alternatif Enerji Festivali konserinden sonra ...

-ki o konser halk konseriydi
-ve uçsuz bucaksız bir otopark alanındaydı
-Feridun Düzağaç'ın alt grubuyduk
-ve bizden sonraki konserin tüm seyircisini biz topladık
-yine de bazı çevreler ismimizi karalamak için LPG konseri dediler
-olsun =)

... bu yaza damgasını vuracak bir diğer şaşırtıcı Emir Bey grubu olayımız ise 1 Temmuz Salı akşamı 22.00 ile 24.00 arasında gerçekleşek olan bir olay. Enstürmantel olarak gerçekleştireceğimiz Capitol dinletimiz. Capitol Alışveriş Merkezi efendime söyliyeyim temmuz ayında her salı gece 24.00'e kadar açık olacakmış, türünün ilk örneğiymiş, bunu da cazip kılmak için böyle canlı müzik dinletileri, hediyeler falan bir şeyler olacak herhalde. Gelin görün ki Capitol'ün tam göbeğinde herkesin nerdeyse görebileceği bir yerde çalacağız, pek eğlenceli olacağa benzer ya hayırlısı.

Anadolu tarafının alışveriş tutkunlarını bekliyoruz. Ehaheaha. Avrupalıları da çağırırdım keza gece 02.00'ye dek hatta daha geç saatlere dek Taksim otobüsleri mevcut ama eminim saçma sapan "ay çok uzaaaağğğğk falan" derler, çağırmıyorum o yüzden.

9 yorum:

batu dedi ki...

üfff, şöhret yolu mu bu yoksa? çok çılgın kanımca, yolumuz düşerse niye uğramayalım. ben özellikle gece vakti bayılıyorum karşıya geçmeye.

eroy dedi ki...

ben gelmek isterdim ama bana hakkatten uzak yahu :) edirneden ist e 2 saatte gelsem bile karşıya anca 2 saatte geçebilirim.
döndüğümde sizi tekrar dinlemek isterim. özledim yahu.
görüşürüz ;)

operadaki fantom dedi ki...

vohey! tebrikler efendim. ama izmir'den bildiriyorum, hakkaten "ay çok uzaaaaağğğğk falan".
buralara da bekleriz:)

Emir Bey dedi ki...

troy : şöhret yolu diye bir şey yok batucum kandırmışlar seni =))

eroy : avrupa tarafındakileri affediyorum :D edirne de avrupa tarafında :D

fantom : yanlış hatırlamıyorsam izmir anadoludaydı o yüzden bu bahaneniz geçersiz kalıyor ve kınama cezası alıyorsunuz !

orçay dedi ki...

capitol ya daha ne olsun, gidilmez mi be, al milshakeni dinle müziğini daha ne olsun ha daha ne olsun. bak slogan bile fışkırdı ağzımdan ;p

Emir Bey dedi ki...

milkşeyk bize ters baburj, biz ayrancıyız.

MM. dedi ki...

yahu ben neden sizin hiç bir konserinizi denk getiremiyorum? 1 temmuz akşamı da 22 sularında uçakta olacağım. hep kılpayı kaçıyor. gıcık.

operadaki fantom dedi ki...

hınghh... vapur yok buradan oraya... bu sıcakta otobüsle gelemen!:)

Emir Bey dedi ki...

miss marttle : zaten bu sahte konser, ben şarkı söylemedikten sonra ne anlamı var ehehehe =) nasip efendim, size hususi konser verelim en iyisi.

fantom : peki.