Cumartesi, Nisan 18, 2009

Kayahanadam



* Geçen gün 125 yolculuğunda aklıma geldi -sanırım HTR sınavına gidiyordum- şimdi şöyle bir ortam tahayyül edin, Celal Bayar, İsmet İnönü beraber tanımadıkları bir ortama giriyorlar, acaba İsmet İnönü yeni birileriyle tanışırken, "merhaba ben inönü bu da bayar keh keh keh" diyebiliyor muydu diye merak ediyorum. Siz etmiyor musunuz hiç? Cık cık.

* Aynı 125 otobüsünde bizim evin ordan binen bir abla!? otobüste bir arkadaşıyla karşılaştı, üçümüzde arkada o yeni otobüslerin motorlarının olduğu yerde arka kapı civarında ayaktaydık, Akmerkez'e doğru gelmiştik ki bir yer boşaldı, bu bizim evin ordan binen abla arkadaşına, geç otur buyur dedi, arkadaşı ise yok canım oturmaya mı geldik dedi, takdire şayan bir serilik ve doğaçlama yeteneğiyle doğal olarak yaptı bunu evet.

* Ne zaman bir hoca tahtaya NO CLASS on -örneğin- April 21st yazsa; ben o "no class"ı yanlış yorumlarım ve içten içe everyone is equal and groups have organic relations among each other diye uzatmak isterim ama istediğimle kalırım.

* Kayahan dinliyorum bolca, yepyeni bir insan oldum.

2 yorum:

Emir dedi ki...

*başlık çoh iyi
*orçun etkisi çok fena bişey ama ben de hamamda geçen bi şarkı yazdım
*teyzeler yetenkliymiş...

Emir Bey dedi ki...

hamamsız şarkı olmaz olsun