Cuma, Ekim 08, 2010

Dokuzuncu Dönem


Okulda her gün denk geldiğim ve her gün de sıkılmadan denk gelmek istediğim bir kadro oturdu artık son dönemindeki bir öğrenci olarak. Bu kemik kadronun en kritik isimleri Ilgın Hanım, Egecan Bey, Ceren Hanım, Umut Bey ve Defne Hanım. Bir bu kadar insan daha saysam çıkar belki, ki onlarla da en azından iki günde bir görüşüyoruzdur okulda. Geçen Jazz dersinde hocaya da belirttiğim ve kendisini kilitlediğim üzere artık bir "post-senior political science student"ım. Neyse okul paldır küldür geçti bu hafta ama neyse ki ders programım gönlüme göre oturdu. Türk Dış Politikası, Caz, Müzik ve Heykel derslerinden oluşan bir programım var. Umarım her şey yolunda gider. Bu aralar yine her şey gereksiz yoğunlaşıverdi.


Stüdyodaki gruplar ve günler belirlendi her şeyden önce, Mispis ve Replikas ile tanışıldı. Stüdyo böylece güçlendi, klip fikri gelişti, umarım çok arayı açmadan yürürlüğe koyarız bunu da. Sakareller olarak çıkacağım ikinci konser yaklaştı bu arada şimdiden söyliyeyim yine, programlar ona göre ayarlansın. 16 Ekim Cumartesi gecesi yine geceyarısından bir miktar sonra Peyote'de olacak konser.


Ondan evvel yarın provasını yapcağımız bir başka konser var bu konuyla alakasız. Leo Orkestrası olarak bu pazar, 10 Ekim Dünya Lions Günü programı dahilinde Caddebostan sahilinde sahneye çıkacağız saat öğlen 12.00'de. 8-10 şarkılık bir dinleti olacak keyifli şarkılardan oluşmuş. Buna da isteyenleri, merak edenleri bekleriz hem Gençler Arası Değişim programı ile ilgili bir standımız da olacak ki bu program benim iki sene evvel Finlandiya'ya gitmeme vesile olmuştur. Gençleri de bekleriz yani bilgilenirler. Hayri Gökşin Bey ile ikinci albümümüzün ise eli kulağında, bu önümüzdeki hafta çıkabilir piyasaya, biraz kulaklarınızı delelim değil mi, bu kadar sükût yeter.

* Fotoğraflar geçtiğimiz Sakareller konserinden, Ilgın Hanım tarafından çekilmişlerdi.


2 yorum:

Zefir dedi ki...

kıskandım!

Emir Bey dedi ki...

sizsiz ne kadar keyifli olabilir ki