Pazar, Kasım 06, 2011

Bir Takım Adresler Sayfalar


Geçen yazıda bahsetmiştim, internet üzerinde bir kalkınma planı yaptım ağırlıklı olarak Emir Bey odaklı. Bunun çalışmalarına devam ediyorum, bir yandan da önceki yazıda bahsettiğim üzere daha sandıktan çıkacak videolar, konser kayıtları, EP'ler olacak, umarım sandığa hiç girmeden gün yüzüne çıkacak başka şeyler de. Neyse. Evvelden edindiğim şu flavors.me sayfasını düzenledim. Böylece facebook olsun twitter olsun bu tip yerlerde internet siteniz nedir gibi bir boşluk çıkınca kilitlenmiyorum ya da bir ton şeyi nasıl yazacağım diye paniklemiyorum. Bu adresi veriyorum, kafam rahat, beyin bedava. Hahah. Diyeceğim o ki benzer sıkıntılarınız varsa size de bu ücretsiz platformu tavsiye ederim, muadilleri de var.




Bir diğer sıkıntım  da şu ki bu aralar inanılmaz yazım yanlışları yapar oldum, sırf yazım yanlışı olsa yine iyi, anlamsal hatalar yanlış kullanımlar hırla gürle. Demek neymiş biraz oturup kitap okumak gerekiyormuş. Size de diyeceğim odur ki bu tip saçmalamalarımı görürseniz, bir zahmet bir yorum bırakın düzelteyim. Ben yazdıklarımı tekrar okusam da gözden kaçırıyorum. İnsana kendi yazdığı, bir şey yavrusu gibi gelirmiş, neydi atasözü de hatırlayamadım, komik olacaktı olamadı. Böyle bir saçmalama durumu karşısında siz bilinçli okuyuculardan ricam bir yorum bırakın da ben orayı en azından sonradan düzelteyim. Benim gibi yıllardır blogger camiasında olanlar bilirler eskiden ruh hastası blogger'lar vardı. Didaktik teyzeler gibi adeta TDK'nın akıncılarıydı onlar, herkesi azarlıyorlar, ateş saçan yorumlar bırakıyorlardı. Neyse tükendi onlar zamanla, kendi öfkelerinde boğulduklarından şüpheliyim. Sizden bu denli saldırgan bir şey istemiyorum, zaten ben hali hazırda düzgün yazmaya gayret eden bir insanım canım. Hatalıysam uyar.

Önceden de söylediğim gibi iyi bayrams. Ayrıca bu kazanç kaybını yaşayacağıma yemin ederim 4 aylık profesyonel çalışma hayatı deneyimimi yaşamamış olmayı tercih ederdim. Sırf "sen daha öğrencisin" temalı harçlığa yandaş cümleyi duymak için yüksek lisans yapılırmış arkadaş.

3 yorum:

orçay dedi ki...

mobarek bayram

Merve Nur Gülbudak dedi ki...

Durmadan, harıl harıl bir çalışma var. Süpersiniz deyip, bol güç ve şans diliyorum. Herşey beklediğinizden de güzel olsun.
İyi bayramlar tabii ayrıca=)

Emir Bey dedi ki...

orçay: tabi

kmm: çok mersi!