Pazar, Mayıs 20, 2007

Tepebaşı Stüdyoları

* Stüdyo konseri değişik bir şey, İstanbul' un dışında Ankara ve İzmir' den de ses ve saz sanatçıları vardı. Bir de işte biz vardık çoluk çocuk konumunda neyse. Dua edelim de insanlar dün gece saat 23.45 sularında TRT 1 izlememiş olsunlar.
* Takım elbise giymekten artık korkmuyorum eskisi kadar, hatta ayrı bir keyif de alır oldum itiraf etmek gerekirse, bir de papyon aldım, papyon değişik bir şey üzerinde uzun uzun düşünesim var bir ara. Esra Hanım' da bizleydi öğlenin 14.30' undan beri.
* Konserde yaptığımız bir iş yoktu bari çıkışta fotoğraf çekmeliydik, kokteyl ortamında bir kaç fotoğraf çektik, en azından soranlara TRT Radyoları' nın 80. Yıl' ı Kokteyli' ne katıldık diyeceğiz, birbirinden ünlü insanlar vardı yani sürekli televizyonda gördüğümüz.
* Bu birbirinden ünlü insanlar yani ses sanatçıları aslında çok da hoş insanlar, sürekli bir yakınlık gösteriyorlar, hâl hatır soruyorlar, bizim yanımızda oluyorlar. Her neyse şef biraz kaba geldi bize açıkçası, biraz da dalgın mı desem leyla mı desem.
* En ünlü ses ve saz sanatçımız Alper Bey' de günboyu yanımızdaydı, Odakule' nin arkasındaki çay bahçesi dünyanın en iğrenç yerlerinden birisiymiş, tıpkı bizi eve bırakması gerekirken yolun ortasında bırakan servisçinin iğrenç karakteri gibi.
* Bir daha ne zaman papyon takacağız kimbilir zihniyetiyle bolca fotoğraf işine giriştik. Zaten böyle pek hoş olmayan günlerden elimizde kalan güzel fotoğraflar, karizmamızı toparlayacak tek tük şeylerden oluyorlar. Hayat zor yahu, televizyon işi bana göre değil sanki pek.

NOT : Bu kadar uğraştığı için Mehmet Hoca' ya da teşekkür ediyorum zira o da olmasaydı herhalde tekmetokat döverlerdi bizi bir de.

10 yorum:

Bahar dedi ki...

eh şarkıcı olmak kolay mı?sen alış tv işlerine biran önce..papyon da yakışmış baya =))

Adsız dedi ki...

benim dün akşam çok feci trt izleyesim gelmişti. ama ama ama maç özetleri vardı. keşke izleseydim yahu.

batu dedi ki...

abi sen naptin ya, niye bize haber vermedin?

ben de dun gece zaplarken karsılastım o programa, trt'deki herhani bir programla karsılasmadan edemiyorum, nitekim en net o cekiyor. bense tercihimi, gs-fb derbisi uzerine igrenc yorumlarına ragmen telegol'den yana kullandim.

ilk gordugumde de aklıma direk sen geldin emir bey, dedim bizimkiler de buna benzer birsey yapmıstı, ne de guzeldi diye.

keske baksaymısım ya...

Emir Bey dedi ki...

bahar : mersi papyon için =)

eysean / batu : izlemediğiniz benim adıma çok çok iyi olmuş 2 buçuk dakika göründüğümüz bir programdı sadece ve şebek gibiydik gerçi programı bütün olarak düşünürsek güzeldi de bizli kısımları fenaydı.

Tugc dedi ki...

Tebrkler diyeyim.. Daha çok tv lerde görelim sizi yahu :)

Hanife dedi ki...

pek de şıkız efendim,maalesef izleyemedik trt'yi ama izlemek isterdim açıkçası:)

---OPTiO--- dedi ki...

keske önceden haberim olsaydida izleseydim :((( off sinir oldum simdii...
papyon cok yakismis efendim..kaldi ki papyon takanlari sevmem...ama size hakikaten pek bi yakismis...
bu arada televizyon isine alissan iyi olur....kesinlikle bi gun mecbursun gelecegin stari....:)) fotolar cok guzel....keske dun izleyebilseydim..bak yine sinir oldum kendime....

Emir Bey dedi ki...

tuğçe : bu şekilde çok görmeseniz daha iyi =)

hanife : gerek yok diyorum yahu :))

optio : teşekkürler iltifatlarınız için lakin sanat müziği gençlik korosu olarak hem çocuk muamelesi gördük hem de alakasız bir şekilde 2 marş okuduk 2 buçuk 3 dakika sürdü bizim işimiz, izlemediğiniz iyi olmuş.

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Yakışır kardeşime ;) :)
Bir de yeni yazdığın şiir çok güzeldir; Zuhal Olcay'dan şarkısını dinlemek gereklidir :)

Emir Bey dedi ki...

gündemdekile : =)) zuhal olcay da özdemirerdoğan da güzel söylüyor vallahi ama zuhal olcay ın şarkısının klibi de hoştu vallahi =)