Cuma, Haziran 29, 2007

Converse Alacağına Konserve Açacağı

Yarın Kadıköy' de ev sahipliğini üstlendiğimiz (ama yine organizasyonu Eysean yaptı sağolsun) bir buluşmamız var. Burdaysanız gelin efendim, parti başkanlarını falan da çağırdık, neyse saçmalamanın lüzumu yok, hatta saçmalama ! Ama bizim kemik dörtlünün dışında bu sefer katılım değişik ve çok olabilir, bakalım hayırlısı artık.Annem dünyanın en komik insanı, teyzemin kolu kırılmıştı, bugün de bize geldi ama hâlâ iş yapmaya masayı toplamaya falan çalışıyor, annem de onu engelleyecek ya, kanal gezerken arada saniyenin bilmem kaçta biri süresince geçen bir hocayı gösterip, "otur hoca efendiyi dinle" dedi. İçerden bir saat güldüm. Zeki insanın hâli başka oluyor.

* Ortadaki konserve logosunu az önce paint te kendim yaptım bu resim sektöründe baya eğleniyorum bu aralar, kaplumbağa terbiyesizi ben ve paint programı için bir mihenk taşı oldu adeta. Okulu bırakıp paint işine mi girsem. Aaaahahhaaha.

Ekleme : Ha maşşallah 360. post olmuş, gerçi hâlâ saçmalıyorum ama 720' leri de görmek dileğiyle, Tony Hawk 900 yapıyor vallahi karışmam ben.

10 yorum:

Gamze dedi ki...

Ah Emir Beyciğim, 6.02X10^23 tane postunuzu okuruz inşallah!

Adsız dedi ki...

organizasyon şireti kuracağım, parayı belki böyle kırarım :D
ayrıca bişy aklıma takıldı. neden 720?
küsüratı seviyoruz galiba?
yarın iskelede bekle canım!

ferhat can dedi ki...

post başına ortalama 4 bloggerdan 1440 adet blogger eder. tanesi 50 liradan 1440 adet blogger... hımmm baya karlı iş aslında bak bu iş :)

yarına görüşürüz efem. elleri çak yo !

super selen dedi ki...

iddia ediyorumki o resmi paintte yapmadın. bence sen o resmi dusunce gucunle yaptın. burdan tüm dünyaya haykırmak istiyorumki
EMİR BEY PSİŞİK!!!!!!!!
yanlıs okumadınız psişik kendisi. bana gecen pazar (haziran 24) fal baktı görsel sanatlarla ilgili bişey yapıcakmışım hadi lennn dedim içimden tabi ne salladı dedim. zaten 20 dakika fal bakıldığı da gorulmemiştir. 4 gün geçmeye görsünki işe başladım. büyüksün emir bey. inanmamıştım sana. artık sana utancımdan mı bakamam yoksa senden yayılan ışık hüzmeleri gözümü aldığından mı bilemiyorum.
ama yinede o en aşağıdaki okuyamadığım gizli anlaşma koşullarından korktum.
saygılar..

Emir Bey dedi ki...

püstüklü mama : ahahahah yorulmayasınız ?

eysean : 720 ile 360 arasında bir bağlantı olabilir mi acaba ? bir tur iki tur hatta 900 de 2 buçuk tur falan ?

ferhatt : içimden bir ses diyor ki adriana lima ile ilgili haberler sizi hesap kitap işlerine sokmuş =)

süper s : efendim paintte yaptık dediysek kes yapıştırını paintte yaptık, logoyu bulduk netten ne bileyim yıldızı çevirdik v ile s yi kestik yapıştırdık falan :D bugün bekliyoruz sizi emir efendiye ulaşamadım ama gelin.

Emir Bey dedi ki...

yazarın notu :

ferhat a 5 verdim eheheh =) yok yok öyle değil =)

bu alttaki okunamayacak küçüklükteki ayzıyı sağ tuşu ile tarayarak sonra da ctrl ve c tuşuna basıyorsunuz sonra da yeni sekme açıp adres çubuğuna çatırt diye ctrl ve v ye basıp yapıştırıyor ahanda diyerek okuyorsunuz rahat rahat.

bir diğer notum selen 1 ! otur yerine ! eheheh =) çünkü psişik i pişik diye okuyup tedirgin oldum :D

MM. dedi ki...

ne demek efendim,asıl ben çok sevindim sizleri tanıdığıma..
eysean hanımla bir izmir toplaşması organize edeceğiz,o istanbuldan otobüs kaldıracak,izmirde de bende kalacaksınız.hem turistik amaçlı,hem de toplaşma:)nası fikir:)

super selen dedi ki...

hem psişik hem de deli. kendisi yanlış okuyo bana da 1 veriyo.
siz normal saatlerde buluşun ben de geleyim mesela öğleden sonra 5de 6da falan ki sabah uykusunu alabileyim. yaa yaaa

Emir dedi ki...

Emirbeyim converse çook kalite olmuş
başarılı.
Selen hep uyur.
gelemedim özür dilerim

Emir Bey dedi ki...

marttle : hiç fena değil =)

selen : yok artık bu sıcakta sıcak olmadan buluşmalı =)

emir : düşündüm de benden önce en az 12 milyon Türk genci yapmıştır o konserve converse ilişkisini =) hiç gelmiyorsun artık seni hatırlayamıyorlar !