Pazar, Temmuz 01, 2007

Melis Hanım ile İki ile Bir

takvimler 30 haziranı gösterirken bendenizin sosyalleşme girişimlerinden biri daha başarıyla tamamlandı. yukarıdaki fotografta görüldüğü üzere bir kaç isim dışında önceden hiç bir şekilde tanımadığım insanlar arasında ayağa kalkmış telefon makinesine sırıttığıma göre sandığım kadar da gerilmemişim. her ne kadar toplantınızın yarısından fazlasında uyur pozisyonda bulunsam da orada olmaktan, çamların altında -ki büyük ihtimal çam da değildi o ağaçlar ama...- oturmaktan zevk aldığımı söyleyebilirm. tanıştığıma memnun oldum.

* Şimdi öncelikle belirtmem gerek nokta şudur ki bu resimlerin altındaki yazılardaki yıldızla kadar olan kısımları Melis Hanım, kalan daha düzgün ve daha kurallı kısımları da ben yazıyorum. Böyle biloğuma konuk yazar almak yerine evime aldım konuğu. Yukardaki fotoğrafta birbirinden güzel bir torba insan var sağolsunlar Kadıköy buluşmamızda bizi yalnız bırakmadılar, yurdun ve şehrin dört bir yanından geldiler. Fotoğraflarımızda geç gelip erken giden Cansu Hanım ve İbrahim Bey yer alamadılar, tabiki bunda masanın fotoğrafçısız tarafında oturmalarının da payı büyük. Ama daha Yargı Bey' in fotoğrafları da gelmedi tabi.
oldukça cana yakın kişiliklerin bir arada bulunduğu bir guruhtu. zaten fotograflardan da görüldüğü gibi herkes orada bulunmaktan memnundu.

* Şimdi Ferhat Bey dediğimiz insan sol üstte göreceğiniz gibi önce küsthaça grubumuzu bir süzdü, yahu benim ne işim var burada diye düşündü, şimdi kızlarla ve tepsideki içkilerle havuz başında olmam gerekiyordu diye de ekledi ama sonra baktı gençler de en az havuz ve diğer seçenekler kadar çekici, o da varsın eğlenelim o zaman arkadaş dedi ve elleri çak yoo diye ekledi. Kemik dörtlüyü görüyorsunuz yukarda da, Eray Bey, Okan Bey ve Tuğçe Hanım, festivalden kalkıp (Kilyos) gelecek kadar da nazik ve cana yakın insanlar. Esra Hanım da sağolsun zaten kadrolu organizatör olarak yine her şeyi düşünmüştü. Bana da kendisini ve Yargı Bey' i iskelede karşılamak düşerdi, düştü.

ılgın dünyanın en pis insanı olduğundan beni gene utanç içinde bıraktı kimi zaman. elimde bulunan buraya koyamadığım fotogrfalar halen mevcut. yargı, tuhaffiye ve tuğçe o herkesin başından geçen ilkokul çöpü önünde kalem açma mevzuundan bahsederken oldukça eğlendiler. pilav yedik oldukça lezzetliydi.

* Her daim lordum diye bahsettiğim değerli insan -bilok camiasında Anglachel olarak da geçer- da bugün bizi kırmayıp geldi, çocuğunu kesmek pahasına bana djarum da bulup getirmiş işte yüce gönüllülük böyle bir şey. Bir de nişan alma konulu bir brifink verdi ki bence insanları kilitledi ama çaktırmadı kimse. Pilavcıoğlu çok beğenildi. Yargı Bey de D.T.' den geldi, de biz Melis Hanım ile o kılçık sesli vokal atılana dek protesto olarak konserlerine gitmeyeceğiz. "hiiiii"
seçmenlerini selamlayan aday adayından farksız emir giymiş olduğu efendi kostümüyle gönlümüzde oldukça sağlam bir yer edindi. lakin seçmenleri kendisini pek de kaale alır gibi değildi.

* Sanki Eray Bey ve Okan Bey' e el sallamıyorum da seçim kamyonetinden halkı selamlıyorum. Bakışları tek tek incelersek, Ferhat Bey' de yahu birader bi git çay al iç ferahla bakışı var, Ekin Hanım ise kaale almayarak kafayı bile kaldırmamış, Lordum ise çocuğunu kesip uyumuş yapacak bir şeyi kalmamış.
ve günün sonunda vardığım nihai sonuç; iki nokta üst üste noktalı virgülün alternatifi değildir, ilk oturduğumuz yerde iç mekana girerken kafanıa dikkat et, tabakta bıraktığınız tane kadar çocuğun olur,kimi zaman sosyalleşmek o kadar da kötü değildir ve Sauron' u yolda görürsen selam verme.

* Ilgın Hanım ifadeni düzelt gel bak yüzyüze bakıyoruz kaç senedir ! Alt tarafta kiğılı mankeni şekli yaptım, bizim yanımızda da Melis Hanım takvim yaprağına şaşırdı. İşte böyle güzel bir gündü.

Neticede yıllardır beklediğimiz Kadıköy buluşmasını sanırım hakkını vererek yapabildik. Hava çok güzeldi, Moda da çok güzeldi, arkadaşlarımız birbirinden zarif güzel ve yakışıklılardı. Lordumuz karizmatikti, Yargı Bey biraz detoneydi. Falan filan işte.

Katılım hat safhadaydı : Esra Hanım, Okan Bey, Eray Bey, Tuğçe Hanım, Serkan Paşa, Yargı Bey, Cansu Hanım, İbrahim Bey, Ferhat Bey, Ekin Hanım, Tuhaffiye Hanım, Melis Hanım, Ilgın Hanım.

11 yorum:

Tugc dedi ki...

yahu bu kemik dörtlü çok tatli bi isim :D
biz de çok eglendik, her ne kadar eve gelir gelmez kendimi yataga atmis olsam da, degdi. :)
sizleri seviyorum canlar:)

ferhat can dedi ki...

bostancı ayağı olur, üsküdar ayağı olur anadolu yakası organizasyonlarına devam.

istanbulu gezelim, gezdirelim.

cheshirecatunderthebed dedi ki...

emir yahu o el salladığın fotoğrafta sanki bir coca cola light reklamı çekmemiş misin?elin kocaman mı senin? kafanın iki katı mı? bir de o kadar el muhabbeti geçti nasıl farkedemedik

Yargı dedi ki...

konser sonrası 1/10 u kalan sesimin kalan kısmını da kaybettiğimi bu sabah kalktığımda farkettim..
dünkü "detone" hırıltılarımdan kelimeler oluşturmaya çalışan insanlara sabırları için teşekkürler..

güzel bir buluşma oldu..
2.5 saatlik uyku sonrası yarı açık bilincime ve üzerimden kamyon (dt) geçmiş halime rağmen gayet eğlendim..
gelenlere teşekkürler..

tekrarlanmalı , tekrardan..


fotoğraflar yolda..

deryik dedi ki...

modaya kadar gittiniz, dondurmacı ali'ye uğramadınız, öyle mi?!
ah yeni nesil aah... bi de "madoya gittik" diyin tam olsun!

:)

Adsız dedi ki...

"esra hanım" kimdi diye birkaç saniye düşünmediysem nolayım!

Hanife dedi ki...

ben şu "çay al iç ferahla." kısmına takıldım biraz,bu sıcakta çayla ferahlanmaz yahu,soğuk bir şeyler alın bence:)

Emir Bey dedi ki...

tuğçe : bilmukabele !

ferhatt : kesinlikle katılıyorum !

cat : muhabbet sırasında ben diyecektim elim çok büyük değil ama zayıf olduğum için göreceli olarak büyük durabilir diye =) işte nasip :D

yargı : muhabbetiniz er halükarda keyif veriyor !

deryik : yahu gnçler dondurma yedi hem de meşhur .... dondurmacısından tam hatırlayamıyorum da ben dondurmayı evde yemeyi sevdiğim için hiç bulaşmadım yok saydım hatta bu anı !

eysean : ehehehehehe =)

hanife : harareti alır =)

Bahar dedi ki...

ah ah hava da guzeldir oralarda.ne guzel gorusun tabi;emir bey sizi dun ruyamda gordum anlatmak istiyorum yada bulogumda anlatcam kandirdim ehehe ama girp okuyun bir cok komikti yahu

Gamze dedi ki...

bütün bilogcular toplanmış :)

el salladığınız fotoğraf tam bir siyasi pozu olmuş efendim :)

Emir Bey dedi ki...

bahar : okuyup hayırdır inşallah hey dedim !

püstüklü mama : eheheh boşna politika okumuyoruz =)