Çarşamba, Nisan 23, 2008

Pols 246

Geçtiğimiz günlerde Tuğçe Hanım ve Ecem Hanım, davetim üzerine bizim okula geldiler. Hem hava güzeldi, hem gezer tozardık, hem bir şeyler yer, hem de fotoğraf çekterdik. Neticede hepsini yaptık, her renkten fotoğraf çektirdik. Bu üstte bulunan pembe olan fotoğraf misal.
Okul turuna çıkarttığım bu hanımefendileri, Tevfik Fikret' e götürmemek ayıp olurdu, ama ayıp olmasını istemezdik, çünkü kibar olmaya çalışıyorduk. Hasılı kelam götürdüğümüz köşkün önünde oturup fotoğraf çekmekle kalmadık, içine girip müzesini de gezdik. Bu oturdukları bank inanılmaz sıcaktı, çok oturmadık o yüzden.
İlk durağımız olan manzaranın sonundaki çimlerde oturup sohbet ettik evvela, gün içinde sık sık yaptığımız gibi bir şeyler de yedik içtik, bu gölge çimler de olmasa okulda otuaracak yer kalmamıştı keza meydandaki çimlerde hem köprü yarışması hem de oyun günü vardı, hem de benim lisem gelmiş onlar geziyorlardı. Böyle garip pozlar da verdik.
Derken günün ilerleyen saatlerinde Emir Efendi de aramıza katıldı, kendisi yorgun görünüyordu gözlüğünü çıkarınca, çıkardı bakınız hakikaten yorgun görünüyor. Adamım hayatı koşturmaca ve keşmekeş oldu, işin üzücü yanı bunda benim payım da çok büyük ama dişimizi sıkacağız az kaldı, mayısı atlattık mı gerisi kolay.
Bakınız bu da mor konulu fotoğrafımız. Bahar geldiğinden olsa gerek tüm çiçekler bir açmış bir açmış ki sormayın. Tabi karıncalar, uçan böcekler, örümcekler de açmışlar bu esnada ama olsun ne yapalım artık. Ecem Hanım ve Tuğçe Hanım kısa bir süreliğine de olsa çalışmamıza kaldılar Indeed grubuyla yaptığımız, beğenip beğenmediklerine Taşoda Konseri' ne gelip gelmemelerinden anlayabiliriz kolaylıka. Ehehe.
Günün en sonunda büyük hocamız Gönül Paçacı sayesinde inanılmaz önemli bir insanla tanıştık, sohbetini, hikayelerini dinleme fırsatı bulduk. Bahsettiğim kişi İsmail Hakkı Özkan. Böyle insalar gördükçe kendimi tam manasıyla bir hiç gibi hissediyorum. Bu kadar kültürlü, bilgili, beyefendi insanlar... Araştırın merak ettiyseniz kim diye ama sanmıyorum ki gerçeğini yansıtacak denli kuvvetli bir anlatıma denk gelesiniz.

Şimdilik diyeceklerim bu kadar, biraz değil baya yoğun bir dönemdeyim, sınavlarımın sonuncu ve mühim olanıyla karşı karşıyayım, yanısıra mayıs ayı konser ayıdır, her tarzdan her yerde bakalım kaç konser olacak bu ay. Hayırlısı.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

orçun'u da ikna et de biz de sizleri dinleyelim ve de gezelim yahu.üstelik çakıl'ın hala dedesi ve ninesi yok gözüküyo yavrucak üzgün

Adsız dedi ki...

korcan ben: (hayatperest) (öhöm..öksürür)

resim on numara sayın dostum (hakkaten öle ama dedim yanımdakine de)

bi de ilk resim o bahsettiğim...

türkçe kullanma sertifikam alınmasın elimden.(iki anlama gelen iğrençespri) (lafım ona deil zira)


anlayan varsa: 05056938281:)(ciddiyim)..

YALNIZLIK OKULU dedi ki...

emircim sıkı bekleyiş içerisindeyim bu ara kesin yakalayacağım bir konserini başka yolu yok....

Dilara dedi ki...

emür. hadi taşının yan mahalleye. sıkıldım!

Emir Bey dedi ki...

böcek : orçunu sevmem yenge geleceksen sen tek gel =P

korcan : senin elinden zehir olsa alınır =P ehauzhuahzu neys egit başımdan :D

y.o. : 10 mayıs derim ben :D anathema da çalacağız, konserlerine gitmişsiniz gerçi ama bir de bizden dinleyin canım :D

lavö : sen gelsene kapital e :D