Perşembe, Ekim 14, 2010

Herkes Bağlama Çalamaz


Düzeltme: Konser büyük ihtimal 00.30 gibi başlayacak çünkü ikinci grup çıkacağız, sizler 00.00 gibi gelmeye gayret edin derim ben.


Sakareller konseri belirttiğim üzere 16 Ekim Cumartesi gecesi Peyote'de olacak. Neyse ki bu sefer önce çıkabilecekmişiz. Bu da demek oluyor ki en geç 23.30 gibi orada olunmalı. Pek değerli albüm şarkılarının yanısıra iki tane de aranjman ile karşılaşacaksınız. Geçen konser öncesinde içine düştüğüm hafif panikvari hava bu sefer yerini kendine güvene ve gaza bıraktı. Çok keyifli geçecek gibi duruyor konser, muhakkak gelin, dinleyin. Benim deneyimlerim, ilk kez dinleyecek olsanız bile Sakareller'i seveceğinizi söylüyor.




Geçtiğimiz hafta -ki benim için haftalar perşembe bitiyor artık- heyecan doluydu. Türk Dış Politikası (Turkish Foreign Policy) dersinde soyadım sebebiyle ilk gruba düşmüştüm ve ne tarz yapmamız gerektiğini tam kestiremediğimiz bir Türkiye - Amerika ilişkileri sunumu yapmamız gerekiyordu üç kişi. Senaryoya göre, yeni atanmış ve konusu hakkında pek bilgi sahibi olmayan dışişleri bakanımıza, birer dışişleri çalışanı olarak 45 dakika içerisinde konumuz olan ülke ile ilişkilerimiz ve planlarımızla ilgili bilgi vermeliydik. Biz de biraz risk alarak da olsa Amerika ilişkilerini Orta Doğu'ya indirdik ve en kritik başlıklar olan Irak, İran ve İsrail'i Batu Bey ve Mate Bey ile paylaştık anlattık. Önce çarşamba sanıyorduk sunumu, sonra perşembe çıktı falan derken tüm hafta bunun hazırlıkları ve stresiyle geçti. İlk grup olmanın da avantajlarını kullanmadık değil.


Kısa vade hedeflerim arasında 20-24'ü arası bir gerilla ev konseri daha ayarlamak var Emir Bey olarak. Aklınızda konserlik ev olursa çekinmeden söyleyin. Bir de yeni bir besteye kayıt projesi var bakalım. Tabi bir diğer heyecanlı gelişme de Hayri Gökşin Efendi ile ikinci albümümüzün elinin kulağında olması gelişmesi. Bir şeyler sınırlarını zorladık bu sefer bakalım nelermiş o bir şeyler hep birlikte göreceğiz bir kaç gün içerisinde. Bir de değerli şair dostum Levent Bey ne zamandan sonra yine bir şiir yazmış ki ben tarif dahi edemem güzelliğini.

4 yorum:

Zefir dedi ki...

benim evim derim, gerilla konser için paristen guzel yer olur mu?

merve dedi ki...

mesela benim evim?=)

merve dedi ki...

nasılım?=)

Emir Bey dedi ki...

çok iyisin =)