Salı, Haziran 19, 2007

Üç Ders Alırsam Tertemiz Bir Sayfa Açabilir miyim?

İnsan bu denli güzel çıkarsa ben de fotoğrafını daha büyük ebatlarda koymaya çekinirim nazar değmesin diye, hoş gerçi burayı okuyan tanıdıkların da nazarı değmez ama, biz yine de önlemimizi alalım değil mi arkadaş. Yanımda bu bayan oldukça, gittiğim yerler de bu denli güzel geliyor ister istemez.

Bir yandan bu paragrafı yazıp bir yandan da yaz okuluna online kayıt oldum da üç ders mi almalıyım yoksa iki mi almalıyım kestiremiyorum, ona göre de para yatırmak gerek, siz de tavsiyelerinizi esirgemeyin o zaman.

Bir diğer yandan da Egecan Bey' in satış koyması üzerine Feshane' ye nasıl giderim diye ruhsal değerlendirmeler yapıyorum, biliyorsunuz ki bugün Hanife Hanım' ın konseri var orada, öğlen saatlerinde ve yanımda gidecek birilerini bulmalıyım Üsküdar' dan Eyüp' e.

Bir de Deryik Hanım' ın tavsiyesi üzerine girdiğim ve üye olduğum ve siz de olun dediğim bir site var Türk Blog Yazarları diye, bir çok tanıdık gördüm ama bir çok tanıdık da görmedim, benim kısıtlı algılayışıma göre insanların profil resimlerine bakıp, "ulan bu tip nasıl yazar acaba" diye merak edip, bir çok yeni bilog takib edebilirsiniz, onun dışında oranın güncellenen bir gazetesi de var, güzel şeyler bunlar.

Bir de garsona bakar mısınız diye seslenip tam baktığında da fotoğrafını çekmek bence pek eğlenceli olabilir.

Bir de Elsa ile konuşuyorum bir yandan o da consent gönderiyor eheheh çok fena insanlarız galiba sabah sabah eğlendim.

23 yorum:

deryik dedi ki...

efendim bu "türk blog yazarları" fikri mert ulaş'ındır (mertulas.blogspot), hemen reklam arası teşekkür :)

jonquille dedi ki...

emir bey kardeşim,
ders eksiğiniz yoksa, ortalamanız sürünmüyorsa yoksa üç ders almaya kalkmamanızı tavsiye ederim. istanbul güzel, gençlik güzel, gezin eğlenin efendim.

imza: bir dost.

Tugc dedi ki...

türk blog yazarlarına hoş geldiniz.yapılan siti içi reklamlardan size ödül vermeyi düşünmekteyiz.

Emir Bey dedi ki...

deryik : yeni bir bilok buldum ben ordan güzel, zamanla daha nicesini bulacağız kim bilir =)

jonquille : ama şöyle de bir problem var işte, 3 ders almazsam bir tanesi illa ki gelecek seneye sarkacak bu sefer gelecek sene patlayacağım gibime geliyor.

tuğçe : hiç fena olmaz :)

gülş dedi ki...

emir beyciğim
yaz okulu konusunda tecrübem olmasa da 3 ders çok iddialı geldi kulağıma kendinize yazık etmeyiniz yazı hiç etmeyiniz diye düşünürüm naçizane. iki ders gayet yeterli olacaktır. mat2 almak nasıl birşeymiş ben de onu anlatacağım size ilerleyen haftalarda. kolay gelsin, sabırlar.

jonquille dedi ki...

dönem içinde çok zorlanacağınızı düşünüyorsanız, düşünmeden yaz okulunda üç ders alınız öyleyse. yazınız mahvolabilir lakin aldığınız derslerden güzel güzel notlar getirirseniz, dönem içinde sıkıştığınızda, "oh ne de iyi etmişim bi dersi aradan çıkarmakla" dersiniz.
benimki beş senelik tecrübeyle sabittir. :)

may the force with you efem.

Adsız dedi ki...

karşılaşabiliriz! orada tam saatinde bulunmayı ümid ediyorum.

batu dedi ki...

tertemiz iki ders aldım ben emircim. şıkır şıkır, gıcır gıcır valla. biri ekonomi biri matematik. yazın dersten sonra havuza gidip havuz kenarında ders çalışmayı planlıyorum.

süper plan di mi? 2 ders al sen de, yazık etme kendine..

Emir Bey dedi ki...

gülş : bakacağız bakalım, iyi ihtimalle bir mikro bir mat, kötü ihtimalle bir de macro.

jonquille : yazın bir gezme planım yok o 7 haftalık süre boyunca, lakin ilk dönem ortalamam bir buçuk bu dönemde iki, bunları göz önünde bulundurursak bu 3 derste başarılı olma oranım çok mu düşüktür? sorularıma cevap veren ve açıklayan birini bulduğum için sordukça soruyorum kusuruma bakmayın.

eysean : feshane yi diyorsanız gidemedim ne yazık ki.

jonquille dedi ki...

estağfurullah efendim, ne demek. yardımcı olabilirsem ne ala.
şimdi, bu mesele biraz da ortalamaya önem verip vermemenizle -ki mezun olunca bambaşka şeyler yapmak istiyorsanız bile önemli olmalı, ben bunu yeni anlıyorum- ve ortalamanın ilk iki sene rahat rahat yükseltilirken, son seneler o kadar da kolay olmadığıyla, önümüzdeki dönem seçmeli dersiniz olup olmamasıyla, yaz okulunda alacağınız derslerin tamamının bölüm dersi olup olmamasıyla ilişkili.
ama buna rağmen, geçmiş ortalamanın alacağınız derslerde göstereceğiniz performans hakkında fikir vereceğine inanmıyorum. yaz okulunda azmedip ortalamasını düzelten pek çok kişiden biri pekala olabilirsiniz.

ben daha fazla uzatmayayım, ama şöyle de bir mail adresi var; jonquille at gmail.
sormak istediğin başka bi şey olursa filan..

kolay gelsin.

---OPTiO--- dedi ki...

ayy hakikaten Allah nazardan saklasin ....ve cok yakisiyosunuz siz...en güzel cift ilan ediyorum sizi burdan :)) oyy oyy...nazar degmesin sizee....masallah ikinizede....


hanifenin konserine gitmeyi cok isterdim..annemler eyüpte oturuyo ..orda olsam kesin giderdim..son bes haftador her hafta istanbula geliyorum ben güyaa..cok bunaldim burdaa..geliyim uc ay kalicam :)) ciddeeennn :))


türk blog yazarlarina bi ugramali..hemen bakicam : tesekkürler efendim...

yaa insallah ben gelmeden bi yerde calmaya baslarsiniz..kesin gelirim sizi dinlemeyee...

bi dee blog bulusmasi yapicazya hani ben gelince :D hehheeheh...ben kizlara söyledim..diyorum ki..bogaz turu yapalim hepberaber...denizin ustunde sarkilar söyleyelim ...en cok siz tabiii.....

neysee cok konustum yine :)) ben kaciyim efendim :))) görüsmek üzere....

super selen dedi ki...

ben de o zaman okulla alakam da yok zaten merve hanımlara ma'aşallah diyeyim =)

Emir Bey dedi ki...

jonquille : çok teşekkür ederim tekrar !

optio : çok teşekkürler efendim =) ben gidemedim Hanife Hanım ın konserine ama kayıtları varmış sanırım, site hoş, iş bulmak için bağlantısı olabileceğini düşündüüğüm arkadaşlarımdan yardım istedim, şu an sadece boş boş bekliyorum =( boğaz turu hoş fikir ya da anadolu kavağı na gideriz eminönü nden vapurla saatlerce süper olur ! görüşmek üzere !

süper selen : mersi canım :)

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Çok fena nazarım değer. Yani sevgilinizin kaderi elimde. Derhal 100.000 YTL'yi bana getirmezseniz çok pis nazar atarım :)

Emir Bey dedi ki...

gündemdekiler : ben de sizi bir üst mahkemeye şikayet ederim, hatta belki de anyasa mahkemesine !

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Pardon Abi, kusura bakma...

Emir dedi ki...

emircim bayan güzel çıkmamış.Bayan'ın kendi güzeeeel.Dolayısı ile fotorafıda güzel.Yanındaki de yakışıklı.
daha ne olsun.nazar değmesinn

Emir Bey dedi ki...

gündemdekiler : affettim.

emir : sana da nazar değmesin canım =)

Hanife dedi ki...

efendim Feshane'ye Üsküdar'dan direk ulaşılabiliyormuş sanırsam.Bi dahakine aklınızda olsun,hem yalnız gelseniz nolcak canım aaaa:))

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Anayasa Mahkemesi her şeyi iptal ediyor ya, beni de iptal eder diye korktum...

Emir Bey dedi ki...

hanife : öyle gelecektik de zaten nasip değilmiş. bir dahakine inşallah !

gündemdekiler : eheheheh =)

---OPTiO--- dedi ki...

hah iste bende dedim...saatlerce..süper olurr ...hatta anlasiriz turu yapan amcalarla ..pek bi bizbize oluruz :))) bencee süper olurr süper...hem o sicakta kapali bi yerlerde olmayalim..söyle deniz ustu..ohh miss :))) bogazdaa bi doluu dostlaa...ayy cok heyecanlii :)) yanii ben cok seviniyorum..insallah öyle yapariz :))) saygilarr efendim :)

Emir Bey dedi ki...

optio : ayarlamak hiç de zor değil sanırım bu tip bir şeyi bakarız bir çaresine =)