Perşembe, Aralık 21, 2006

Smack

Bu adamlar dünyaca ünlü Smack grubunun üyeleri. Yoksa siz daha onları tanımıyor musunuz? O zaman yarın taşoda konserine gelmeniz gerek ki göresiniz onları. Canlı performansları yarın 17.00' de muhtemelen superdormum yanındaki bişi bişi kültür merkezinde. Sadece konsere gelmeyeceksiniz hem onları hem beni görüp hasret gidereceksiniz ya da tanışacak kaynaşacaksınız eminim, konser de ücretsiz galiba tam emin değilim ama. Ne şekil çalacaklar bilmiyorum lakin güvenim tam zaten her halükarda eskiye dayanan bağlarımız bize konser süpermiş gibi hissettirecektir. Cuma - 17.00 - B.U. Superdorm yanı kültür merkezi.

7 yorum:

deryik dedi ki...

oranın adı Garanti kültür merkezi, bu biiirr... taşoda ücretsizdir, para isteyen olursa yıkın başlarına, bu ikiii... orda çalıcak başka bi grupta sevdicek var, bu üüüççç...

iyi eğlenceler bakalım :)

Hanife dedi ki...

benim arkadaşlarım da çıkacak galiba ama gruplarının ismini bilmiyorum,ne rezalet bir durum:(((

Bahar dedi ki...

Ehehe emirin tipe gel =) seviorum bn bu insanları yau, hadi bakalım yıkın ortalğıı =)

zynp dedi ki...

Hımm.. nerdedir bu kültür merkezi hiç duymadım da belki yolumun düştüğü biyerdedir uğrarım.

Emir Bey dedi ki...

deryik : kızmayınız efendim :) ben sadece banka ismi hatırlayamadım akbank diye sallayacaktım iyi ki sallamamışım :) sizin sevdicek jöntürk bıyıklı mı??

hanife : ehehehe neyse artık bulursunuz :)

bahar : sevilmez mi bunlar yahu :)

azey : şimdi rüştü akın lisesini geçince yol ikiye ayrılır sağa ve sola önünüzde de kocaman çim saha vardır işte ordan sola sapın sahanın yanında hemen superdorm un girişi vardır sağda ordan girin kime sorsanız gösterir. :)

deryik dedi ki...

emir bey: ehehe bayaa bi ama sevmez o sıfatı kendisi.hişt benden duymadın. ona göre. ajansın, çaktırma :)

Emir Bey dedi ki...

ahahah :) lakin şunu da belirtiyim çok az insana yakışacak bir şeyi karizmatik bir şekilde taşıyor. üstelik kendisi çok da tarz bir insan yanlış hatırlamıyorsam, her neyse görünce diyaloga girerim ben acımam o zaman :D :))